"Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim i to mi pričinjava zadovoljstvo", kaže Lidija Vukićević, popularna glumica koja se raduje jer je vratila kilažu iz vremena kad je snimala "Bolji život".

Lidija je ranije umela često da pokaže kako redovno vežba, a nedavno je podelila i svoja iskustva u vezi s dijetom.

"Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane", kazala je glumica za Hello! "Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja. Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost", objasnila je Lidija.

lidija vukicevic 2-min.jpg
Instagram / vukiceviclidija 

Pored dobre genetike, uslov za ovakvu liniju su i rano stečene zdrave navike, po njenom mišljenju.

"Ne može žena da počne da se neguje sa četrdeset godina, a onda da očekuje da u šezdesetoj izgleda dobro. Ali, ako od osmog razreda počne da vodi računa o sebi, prikladno tom uzrastu, rezultati će biti vidljivi kada za to dođe vreme.

lidija vukicevic-min.jpg
Instagram / vukiceviclidija 

Kult negovanja sam stekla u kući, pored majke i to mi je s vremenom postalo rutina. Svako veče, pre odlaska na spavanje, zadržim se u kupatilu bar pola sata. Nisam narcisoidna, samo sam tako naučila. To je i način poštovanja sopstvene ličnosti", podseća Lidija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

 BONUS VIDEO:

Lidija Vukićević (60) nikad izazovnija Instagram