Otkako se porodila u martu ove godine, Saška Veselinov je najsrećnija žena na svetu. Ona je od početka, kako kaže, očekivala da rodi sina i sad uživa s malenim Aleksandrom i mužem Đorđem.

Pored brige o bebi i uređenju novog doma u koji su se nedavno preselili, mlada mama je počela da se pojačano brine i o svojoj figuri. Poslednji meseci trudnoće su joj bili vrlo zahtevni, pa je - kako kaže - jela i što voli i što ne voli.

"Što se tiče moje ishrane, deveti mesec trudnoće je za mene bio baš problematičan u tom smislu", ispričala je Saška za Informer. Jela je čak i deserte posle jela, što obično nikada ne radi. "Sreća pa je to stanje trajalo samo mesec dana, inače bih sigurno imala više kilograma na vagi... ", priča supruga Novakovog brata.

saska veselinov sin aleksandar-min.jpg
Instagram / saskaveselinov 

Ona se sad trudi da se vrati u formu. "Kada sam se porodila, prvih nekoliko nedelja nisam imala apetit, valjda sam imala dosta zaliha iz prethodnih dana. Sada  treniram svakog dana", kaže Saška.

Odlučila je da iskopira devera i Jelenu Đoković pa je odlučila da se hrani vegetarijanski. "Takav način ishrane najviše prija mom telu", objasnila je i dodala da je čak prešla i na autofagiju.

saska veselinov djordje djokovic.jpg
Instagram / saskaveselinov 

Vrlo je zadovoljna što joj muž pomaže u svemu. "Đole je uključen maksimalno u odgajanje naše bebe, sve radimo zajedno i uživamo u svakom trenutku. Na njega mogu da se oslonim i presrećna sam što će Aleksandar da raste u mirnoj i skladnoj porodici, sa puno ljubavi", kaže Saška. Više njihovih slika pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel Uživa u ljubavi sa Đorđem Đokovićem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna