Megan Markl je spremna da ostavi po strani sve poslovne aktivnosti sa princom Harijem i napusti njihov zajednički brend. Cilj je da otpočne solo projekte, jer je procena da će tako moći da zaradi mnogo više.

Megan i Hari su doživeli težak udarac kad je propao njihov dogovor sa kompanijom Spotifaj, vredan 25 miliona dolara. Tako je nastala urgentna potreba da se povećaju porodični prihodi.

U prvom koraku ka solo karijeri, Megan je potpisala ugovor sa holivudskom agencijom za talente "Vilijam Moris Endevor". Reč je o vrhunskoj firmi koja zastupa velike talente poput Dvejna Džonsona, Adele i teniserke Serene Vilijams.

megan markl princ hari 0474804625-min.jpg
Profimedia 

"Megan oseća da će imati više uspeha ako nastavi da radi bez Harija, ali joj on pruža punu podršku u tome", piše britanska štampa. Ovaj novi "dil" treba da dovede Megan na poziciju velike moći u Holivudu, bar se ona tako nada.

Vest stiže u trenutku kad se pronose glasovi da je Harijeva žena vrlo spremna za razne komercijalne poslove. Tako se pojavila vest da će Megan postati zaštitno lice francuske kuće Dior, kao i da bi njen blog mogao ponovo da oživi. Podsetimo, ona je morala da ga obustavi kad se, pre šest godina, odlučila da uđe u britansku kraljevsku porodicu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Megan Hari zagrljaj tiktok/@izzychar97