Za porodicu Polumenta nijedno letovanje nije jednostavno, jer su uvek vezani za određene lokacije. Dadovi roditelji prilagođavaju planove ćerki Dajani koja je od rođenja u invalidskim kolicima.

Sada je popularni pevač obavio sliku sa njom i sestrom Dalilom, presrećan što mogu da Dajani pruže trenutak opuštanja.

"Zahvalan sam dragom Bogu na ovakvom iskušenju za čitavu porodicu", napisao je Dado na Instagramu.
Najviše smo naučili od nje, koja ne govori, koja ne čuje, ne hoda.

Ovo su posebni trenuci za mene i za moje najmilije, kada možemo sa ovako malim stvarima da je učinimo najsrećnijom. Moje dve sestre, Dajana i Dalida", dodao je Polumenta.

Kad govori o Dajani, Dado često ne može da sakrije suze. Ona je doživela veliku nesreću kad su joj lekari, prema njegovim rečima, dali pogrešnu injekciju da obore ekstremno visoku temperaturu. Od toga je došlo do paralize 60 odsto mozga i počeli da otkazuju mišići, kao i da se gube brojne funkcije. 

dado polumenta 2-min.jpg
Instagram / dadopolumentaofficial 

"Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem tu bol i patnju, ne moju koliko od mojih roditelja i kroz šta je ona prošla. Jako je teško stvarno pričati o ovim stvarima", opisao je pevač jednom prilikom. "Zadnjih, pa eto da kažem, trideset godina je ona u kolicima."

Dajani su roditelji posvetili čitav život, dali su se sve od sebe da joj omoguće što veću udobnost. Kako kaže Dado, otac i majka su je nosili i gurali. "Neverovatno kakvu snagu i energiju nosi i on i moja majka. Majku ću uvek pamtiti po osmehu, a oca po toj nekoj jačini", kazao je jednom kroz suze Dado.

"Ta borba je meni fascinantna, kada znate da nekome ne možete da pomognete, kada znate da će tako da živi, jer Dajana je zavisna od njih bukvalo za svaki momenat svog života."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Dado Polumenta o svojoj karijeri, supruzi Ivoni i novim pesmama Kurir televizija