Goca Tržan napunila je 49 godina, a ovaj rođendan će proslaviti radno, nastupajući sa grupom "Tap 011".

"Radim za svoj rođendan. Nastupam s grupom 'Tap 011', tako da sam ja jedan 'radnik udarnik' za svoj dan" rekla je pevačica, pa otkrila kako se nosi sa starenjem.

"Glupo je ljutiti se na to što život prolazi i što starimo. Nije da je starenje baš kul, što bi rekla Šer. Kada su je pitali kako doživljava to što stari, rekla je da je to bez veze. Ali nisam ni od onih žena koje pate zato što stare, što nisu večno mlade. To je izgubljena bitka unapred, a ja hoću da živim srećna, nasmejana i da uživam u životu, a to ne možeš ako stalno juriš nešto što je prošlo i nešto što bi htela da budeš a ne možeš", rekla je za "Story" Goca koja je svojevremeno priznala da ne preza ni od čega da sučuva kožu.

"Treba biti objektivan prema sebi, da paziš kako se oblačiš, ponašaš, šminkaš. Mislim da pravim dobar balans. Ne želim da se tripujem kako sam sa skoro 50 godina još uvek devojčica. Banalno je, čak i uvredljivo za devojčice. Ne, hoću da budem neka kul gospođa! Ne prezam ni od čega da sačuvam svoju kožu. Znam da ću stariti, ali to može malo da se uspori. Stalno pronalazim nove načine koji nisu hirurški, sva sreća", rekla je za "Lenu" Goca kojoj je, kako je nedavno priznala, zrelost donela samopouzdanje i sigurnost u sebe.

goca trzan.jpg
Youtube / Goca Tržan 

"Mnoge žene mrze mlade žene, ali treba da shvatite da je starost privilegija, kao što vidite, danas ostariti zdravog duha je ozbiljna privilegija. Prema tome, shvatite da vam starost daje privilegiju da vas boli uvo, daje vam sigurnost u sebe, a ja kao mlada žena uopšte nisam imala sigurnost u sebe, u ono što radim, pa čak ni u svoj izgled", rekla je pevačica koja, iako se borila s nesigurnostima, uspela je da prihvati sebe.

Pogledajte još fotografija Goce Tržan u galeriji ispod.

Instagram / Goca Tržan Goca Tržan sa godinama postala sigurnija u sebe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"BATICE, OBUKLA SAM GAĆE!" Goca Tržan isprozivala kamermana u emisiji, pa mu poslala dvosmislenu poruku: JE LI, HOĆEŠ POSLE DA..." Kurir televiz