Mirka Vasiljević ima sjajnu liniju posle četiri porođaja, a sve žene zanima kako je uspela da se izbori protiv viška kilograma. Ona uvek kaže kako je u trudnoćama dobijala samo oko 10 kilograma, ali je posle rođenja deteta ostajalo po pet kilograma viška.

Njen recept za dijetu uključuje obično jak doručak, na primer, jaja sa šunkom, ali izbegava hleb. Za ručak jede meso ili ribu sa salatom, a večera mora da bude baš lagana. Međutim, njen partner Vujadin Savić kaže da se dešava da Mirku "uhvati" u jednom tajnom grehu.

Događa se, recimo, da Mirka krišom jede slatko! U emisiji na "Prvoj", njih dvoje su se šalili na svoj račun, a Mirka kaže da je za sve kriv njen rad u kuhinji. "Pošto ne izlazim iz kuhinje, ja sve to radim stojeći, desilo se možda par puta da su me uhvatili da to radim", priznala je Mirka. Kaže da su joj sve drugo "dodali".

mirka vasiljevic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Trudim se da jedem ono što mi prija da bih se dobro osećala, ali nekad i volim da "zaprljam" svoj organizam i onim što ne valja", kaže glumica i voditeljka. Ona kaže da "kao robot živi od svoje 19. godine". "Funkcioniši da njegova karijera ne trpi, da sam posvećena deci i nekada mi stvarno treba da počastim svoj organizam", objasnila je Mirka. Pogledajte je u galeriji slika!

ATA / Antonio Ahel, Youtube / TV Pink Izdanja Mirke Vasiljević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO Kurir televizija