Glumica Srna Lango objavila je snimke u invalidskim kolicima i ponovo pokazala da je za važne projekte spremna da pomeri mnoge granice. Upravo takav je i dokumentarni film "Rijaliti u invalidskim kolicima" u kojem je učestvovala, a koji će biti prikazan narednog meseca. "Ako nemaš jake leđne mišiće, ti si izgubljen", komentariše Srna svoju vožnju u kolicima i pokazujući muke osoba koje ih koriste na gradskim ulicama. 

Srna je nasledila ogromnu harizmu i talenat od roditelja koji su se bavili javnim poslom. Majka Dunja Lango je ostala u sećanju mnogih kao jedna od najlepših i najrečitijih voditeljki RTS, a i otac Milan je ostavio veliki trag na ovoj televiziji.

srna lango
Instagram / srna_lango 

Pored toga što je izvanredna glumica, Srna piše i pozorišne komade, a njena dva najveća "dela" su sinovi Pavle i Aleksa. Aleksu je rodila u prvom, a Pavla u drugom braku - sa glumcem Irfanom Mensurom. Obojica pripadaju, kako je jednom prilikom rekla, staroj školi kavaljera koji vrlo nežno doživljavaju ženska bića. Majka voli što su oni muški nastrojeni, cene žene, zaštitnički se odnose prema njima i vrlo su spremni na ulaganje bez očekivanja povratne reakcije.

Aleksa je odlučio da se "baci" u producentske vode, mada je Srna negodovala kad je odustao od studija. Mlađi, Pavle, već je poznati glumac. Otac Irfan Mensur i majka su želeli da ga odvrate od glume, ali im to nije pošlo za rukom.

pavle i irfan mensur
Instagram / pavlemensur 

"Pavle je već u devetoj godini znao čime hoće da se bavi i niko u toj želji nije mogao da ga pokoleba. Ipak, kada me je obavestio da nema rezervni plan i da će pokušavati da se upiše na Fakultet dramskih umetnosti sve dok ga ne prime, u meni se pojavila doza straha", rekla je Srna jednom prilikom za Story.

"Već sam ga zamišljala kako kao dekica sa štapom u ruci odlazi na svoj pedeseti pokušaj. S druge strane, koliko god da me je ta njegova konstastacija uplašila, shvatila sam da je njegova želja veća od mog negodovanja, tako da sam odlučila da ga podržim. Na našu radost, upisao je glumu iz prvog pokušaja."

Srna kaže da je važno i da roditelji ne smetaju deci i da im daju savete samo kada vas za njega zamole. Ona sad prima savete od sinova i to najčešće od Alekse. "On je čovek brze pameti. On je jedan od onih ljudi kojima se divim, jer vrlo uspešno znaju da balansiraju na više koloseka. Prečicom misli i daleko je koncizniji u zaključcima od mene. Budući da sam dežurno uznemirena i stalno u stanju pripravnosti, on je taj koji ume da me umiri i pojednostavi rešenje nekog problema." Srna oduševljava mnoge dame svojim modnim stilom, a naročito nakitom koji vešto kombinuje, pa pogledajte više njenih slika u galeriji!

Youtube / RTS Šou program Uvek doterana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna