I nakon  26 godina od tragične smrti princeze Dajane, javnost ne prestaje da zanima njen život. Od prvog dana braka sa britanskim prestolonaslednikom princom Čarlsom bila je "druga žena" i na kraju tragično je okončala život. Sve to je od nje napravilo mit koji nikada neće prestati da živi. i Danas se za znatiželjom istražuju detalji iz njenog života, u čemu je uživala, a šta je izbegavala?

Šef kuhinje Daren Mekgrejdi koji je 11 godina radio za kraljicu Elizabetu u Bakingemskoj palati pre nego što se preselio u Dajaninu Kensingtonsku palatu od 1993. do 1997. godine rekao je da je princeza najmanje tri puta nedeljno za doručak jela pasulj. Obožavala je onaj iz konzerve uz grejpfrut, šolju kafe i čašu soka od pomorandže pre odlaska u teretanu, otkrio je šef kuhinje.

"Htela je pasulj jer ima malo ugljenih hidrata, malo masti i proteine, što je odlično za nekoga ko vežba“, rekao je Mekgrejdi za Insider, a jutarnji jelovnik princeze Dajane isprobala je Aneta Konstantinides novinarka ovog lista.

"Baš kao i Dajana, otkrila sam da je pečeni pasulj odličan način se napunite gorivom pre podnevnog treninga. Obično ga uparim sa pečenim jajima i nekim feta sirom (ipak sam Grkinja). Dodaću i kriške avokada ako imam. I pasulj uvek jedem sa puno ljutog sosa i sveže mlevenim crnim biberom. Pasulj takođe ima odličan ukus sa kajganom i tostom“, rekla i je i dodala da je posebno zgodno što se brzo prirema.

"Za zagrevanje pasulja potrebno je samo dva i po minuta i zdrav je. Za doručak iskoristim pola limenke, koja ima 150 kalorija, devet grama proteina i nula grama masti“, kaže Konstantinides.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON Kurir televizija