Suzi i Tarik Kasim bili su bliski prijatelji princeze Dajane. Ledi Di im se poveravala u pismima koja im je slala u periodu od  1995. do 1996. godine,  a porodica je sada odlučila da rukopise voljene princeze proda na aukciji koja će se održati 16. februara. Početna cena im je 90 hiljada funti, a novac od prodaje ide u humanitarne svrhe, na račune organizacija koje je podržavala Dajana.

"Niz iskrenih pisama u kojima je Dajana otkrila kako žali zbog razvoda od princa Čarlsa je velika odgovornost za porodicu Kasim i zato smo odlučili da prodamo pisma", izjavili su i dodali kako na prodaju nisu stavili neka lična i poverljiva pisma koja su dobili od princeze. 

"Proživljavam jako teške trenutke, a pritisak je ozbiljan i dolazi sa svih strana. Zaista je u nekim situacijama teško imati uzdignutu glavu, a danas sam na kolenima i samo želim da ovaj razvod prođe jer je cena ogromna", piše u jednom od pisama princeze Dajana koje je otkrila sumnju da joj prisluškuju telefon.

Pisma princeze Dajane
Profimedia 

"Da sam pre godinu dana znala šta ću doživeti prolazeći kroz ovaj razvod, nikad ne bih pristala. To je očajno i ružno", napisala je Dajana bračnom paru Kasem koji je upoznala 1995. godine.

Princeza je umrla 1997. godine, kada se automobil u kom se nalazila slupao u tunelu Pont de L'Alma u Parizu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna