Lepu glumicu Tatjanu Pujin (56) publika pamti po ulogama u filmovima "Kako se kalio čelik", "Mi nismo anđeli", ali i ostvarenju "Sulude godine", gde je glumila medicinsku sestru.

Mnogi muškarci bivše Juge ludeli su za njom, ali njeno srce ukrao je jedan Italijan.

Naime, kad je na našim prostorima počeo rat, Tatjana Pujin se preselila u Italiju, a nekoliko godina kasnije udala se za Đulijana Červinija koji je radio kao jedan od savetnika u kabinetu predsednika Italije.

"Politička situacija u zemlji mi se nije dopala. Poslednji film na kom sam radila bio je u Sarajevu, posle toga se već pričalo da će biti rata. Niko nije znao šta je to značilo, ali je posle toga stvarno izbila loša situacija. Tenkovi su izašli na ulice, a ja sam trčala u pozorište kod Branka Kockice da igram predstavu. To je za mene tada bio kraj, jer mi je bilo poražavajuće da to doživim u 20. veku. Onda sam spakovala kofere i otišla u Italiju", rekla je glumica jednom prilikom.

Tatjana Pujin
Youtube / Printscreen / RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal 

Ona je otvoreno govorila i o odluci da se ne ostvari u roditeljskoj ulozi.

"Volim da živim i da budem slobodna žena, zbog te slobode nisam imala dece. Kao što to mogu muškarci, ne razumem zašto to ne bih mogla i ja", govorila je.

Na pitanje da li je ikada razmišljala o tome da usvoji dete, Tatjana je odgovorila:

"Moj suprug i ja nikada o tome nismo razgovarali. Poslednjih godina dosta naših prijatelja je usvojilo decu, te smo uvideli koliki je to problem oko papira. Ima dosta udruženja čiji sam član i gde pomažem deci s autizmom. Tako da mi je to što pomažem nadomestilo taj nedostatak."

Glumica je jednom prilikom otkrila i da danas dosta putuje, te da joj gluma ne nedostaje.

Još fotografija Tatjane Pujin pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / RTS Program za dijasporu - Zvanični kanal, Youtube / Printscreen / Mahariši AjurVeda Tatjana Pujin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi Kurir televizija