Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija (76) i pozorišna rediteljka i glumica Lenka Udovički (56) upoznali su se u Subotici 1990. godine i odmah su znali da su stvoreni jedno za drugo. Venčali su se kada je ona imala 23, a on 43 godine, a njihova ljubav traje više od 30 godina.

"I još ću 30. S njom nikad nije dosadno. Lenka na moje koncerte ne dolazi jer ima tremu zbog mene, nema tremu kad glumim, ali kad pevam ima tremu... Hoće li se zbuniti, hoće li iz ritma ispasti, pa reko' šta ako ispadnem iz ritma, ja pevam, oni me prate", rekao je Rade pre dve godine za "Dnevnik.hr".

Lenka je svojevremeno izjavila da kad su se upoznali nije bila impresionirana popularnošću 20 godina starijeg Šerbedžije. Naprotiv, to ju je isprva odbijalo, ali ju je na kraju taj otpor ipak privukao.

Lenka Udovički
ATA / Milan Maričić 

"Uvek su mi se sviđali muškarci koji su stariji od mene, koji imaju više životnog iskustva. Sve je išlo jako brzo, iako nisam očekivala da će prerasti u ljubavnu vezu", rekla je ranije Lenka Udovički.

Rade Šerbedžija iz prvog braka ima ćerku Luciju i sina Danila, dok je sa Lenkom dobio naslednice Ninu, Vanju i Milicu. Njihova najstarija ćerka Nina prošlog vikenda se u Novom Sadu udala za svog dugogodišnjeg izabranika, glumca Filipa Đurića. Do oltara ju je dopratio otac Rade, a Nina nije skidala osmeh s lica.

Rade je oduševio okupljene na venčanju kada se pridružio pevaču Damiru Urbanu na pozornici i zapevao svoj hit "Ni u tvome srcu", koji je u originalu izvodio s pokojnim Kemalom Montenom, ali mu je za ovu priliku u tome pomogao Damir.

Još fotografija Lenke Udovički i Radeta Šerbedžije pogledajte u galeriji ispod.

ATA / B.P., ATA / Antonio Ahel Lenka Udovički i Rade Šerbedžija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ŠERBEDŽIJA OTKRIO DETALJ O SVOM ŽIVOTU KOJI NIKO NIJE ZNAO: Za Kurir ispričao da nije želeo da se bavi glumom, razotkrio i zašto Kurir televizija