Zahvaljujući emisiji "Sve za ljubav", Sanja Marinković je upoznala i svog, sada već bivšeg supruga, Aleksandra Uhrina.

Tog leta, kad je ušla u montažu kako bi videla neke sekvence iz emisije, ugledala ga je i pomislila: "Bože, pa gde se ovaj čovek krio sve ove godine".

Sanja voli da kaže kako je to bila "ljubav na prvi pogled", a posao im je pomogao da se zbliže.

"Provodili smo vreme uglavnom pričajući telefonom, jer sam ja mnogo putovala. Ne znam kada je bio prvi trenutak kada smo se poljubili i počeli da se zabavljamo", kaže voditeljka. "Ubrzo smo počeli i da živimo zajedno, ostala sam trudna i nakon rođenja Strahinje, rešili smo da se uzmemo."

Sanja i Aleksandar su se venčali u neobičnoj ceremoniji - na putu do aerodroma, jer su krenuli za Pariz. "Kumovi su nam bili moj i njegov rođeni brat", priča voditeljka. Do razvoda je došlo nakon deset godina braka.

Sanja Marinković
ATA / Antonio Ahel 

"Bila sam emotivna sponzoruša. Ja sam se udala isključivo iz ljubavi i Strahinja je nastao iz iste te ljubavi", objašnjava. "Rastali smo se, jer su se vremenom ugasile emocije, putevi su nam se razišli, uverenja o životu u dvoje su počela da nam se razlikuju.

Verovatno je počeo i da mu smeta taj moj javni život, jer sam ja pre svega jedna ambiciozna žena. Verujem da mu nije bilo prijatno da mu žena bude javna ličnost. Imala sam uvek njegovu podršku i pratio je tu moju ambicioznost, ali jednostavno smo počeli da shvatamo da to više nije to", priča Sanja.

Njih dvoje su se, kako kaže, borili da brak uspe, ali jednostavno nije moglo više. "Emotivno smo se rastali pre par godina, ali nismo želeli da se razvedemo dok sve ne posložimo da Strahinja bude srećan", kaže.

sanja-marinkovic 03.png
Instagram/Sanja Marinkovic 

Od razvoda nije uspela da nađe odgovarajućeg partnera.

"Ne znam u čemu je problem. Neki kažu da sam suviše zahtevna. Kad mi kažu 'uspešna žena, pa nije sa njom lako', ja dobijam ospice! Ja baš mislim da to nema nikakve veze. Mislim da je najvažnije da neko mora da ti bude tu negde kada je reč o ambicijama i o nekim željama. U krevetu treba on da bude prvi. To je bar moje mišljenje, a u svemu ostalom treba da smo jednaki, da bi se on osećao dobro", zaključuje Marinkovićeva. Više njenih slika pogledajte u galeriji.

Instagram/Sanja Marinkovic, Instagram / sanjamarinkovicofficial Izdanja Sanje Marinković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

MNOGI MISLE DA NEKO STOJI IZA MENE! Sanja Marinković u Sceniranju iskreno o karijeri, porodici i ljubavnom životu  Kurir