Voditeljka Sanja Marinković od bivšeg supruga Aleksandra Uhrina, sa kojim ima sina Strahinju, razvela se nakon 10 godina braka, a sada se prisetila trenutka kada joj je advokat saopštio da je njen brak i zvanično okončan.

Sanja je tada božićne praznike provodila na putovanju sa sinom i prijateljicama, a potvrda o razvodu stigla je na Badnje veče.

"Poruka od advokata mi je stigla na Badnje veče, dok sam bila sa drugaricama i našom decom u Dubaiju. Pisalo je 'Čestitam, sada ste zvanično razvedeni'. Odavno smo odlučili da se rastanemo, kad nam je postalo jasno da je ljubav počela da bledi, da su nestale želje za pažnjom i poljupcima", ispričala je sada voditeljka za "Republiku" i dodala da je sa bivšim mužem ostala prijatelj:

"Rastali smo se kao bračni partneri, ali ne kao prijatelji i Strahinjini roditelji."

Teške životne trenutke Sanja je prebrodila uz pomoć psihoterapije, ali i uz posao.

"Psihoterapija je najbolji lek za svaki emocionalni bol, svaku nedoumicu, nesigurnost i razdor u srcu i duši. Meni je posao uvek bio terapija u teškim životnim trenucima, ali se dešavalo i da plačem sve do ulaska u studio", iskreno je priznala.

Sanja i njen bivši suprug su se, inače, venčali četiri godine nakon rođenja sina, a njihovo venčanje bilo je potpuno nesvakidašnje i odigralo se u automobilu.

"Venčali smo se 11.11.2011. u 11h, sasvim slučajno. Nismo planirali, već sam zvala matičarku koja je venčala sve u mojoj porodici i ona je rekla da me venčava 'za dva petka' što je ispalo 11.11. Niko nije znao, samo smo braći javili da nas sa snajkama sačekaju, došla je limuzina, bilo je šampanjca, spakovali smo se i otišli", ispričala je Sanja jednom prilikom, a njoj i njenom suprugu kumovala su njihova rođena braća.

Čin venčanja dogodio se na putu ka aerodromu, odakle su krenuli na bračno putovanje u Pariz.

"Limuzina je došla po nas kući, a na putu do aerodroma jedno drugom smo se obećali na večnu vernost. Pošto su naše ulice pune rupa, bez obzira na to što je automobil izuzetno veliki, u jednom trenutku sam, želeći da se prebacim sa jednog na drugo sedište, pala, a i ružno sam se potpisala", otkrila je ranije voditeljka.

Još fotografija Sanje Marinković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Sanja Marinkovic Odelo Sanje Marinković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna