Voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima brak sa bivšim suprugom Aleksandrom Uhrinom, koji je okončan nakon 10 godina zajedničkog života, tokom kojih su dobili sina Strahinju. Sanja priznaje da žali što njen brak nije opstao i priželjkuje da se u njenom životu pojavi muškarac sa kojim će dočekati starost.

"Jedna od mojih najvećih želja je brak za ceo život! Kada sam se venčavala ja sam zaista želela da to bude brak za ceo život. Nažalost, to nije jedna od stvari koju sam uspela da ostvarim, ali ima mnogo drugih zbog kojih se osećam lepo. Tako da, nikad nije kasno, možda se to i desi. Dobro, ne mora to da bude baš brak, ali svakako neko emotivno partnerstvo. Svako od nas je gladan ljubavi", iskrena je bila voditeljka gostujući u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" televiziji.

Ona je otkrila i da u njenom životu trenutno ne postoji nijedan muškarac.

"Ne! Za svaku ženu postoji neki muškarac zbog kojeg brže diše. U ovom trenutku baš i nema nekoga, ali naravno da je bilo onih zbog kojih bi mi srce zaigralo, ali oni su meni samo u nekim trenucima činili život lepšim. Naravno da je lepo da imaš nekoga sa kim možeš da odeš na večeru i da razmeniš neka iskustva. Ali neko ko bi bio važan da dobije neko mesto u ovoj našoj priči, nažalost nema", rekla je Sanja i dodala da ne zna koji je razlog zbog kog ne može da pronađe adekvatnog partnera.

"Ne znam u čemu je problem. Neki kažu da sam suviše zahtevna. Kad mi kažu 'uspešna žena, pa nije sa njom lako', ja dobijam ospice! Ja baš mislim da to nema nikakve veze. Mislim da je najvažnije da neko mora da ti bude tu negde kada je reč o ambicijama i o nekim željama. U krevetu treba on da bude prvi. To je bar moje mišljenje, a u svemu ostalom treba da smo jednaki, da bi se on osećao dobro", zaključila je u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Sanje Marinković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Sanja Marinkovic Odelo Sanje Marinković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna