Rodžer Federer je uživao u izuzetnoj počasti juče na Vimbldonu, a ceremoniju je ulepšala Kejt Midlton. Buduća kraljica i čuveni teniser su već više puta imali priliku da se sretnu, pa čak i da odigraju jednu partiju.

Rodžer je doživeo i da mu sada, stojeći na poznatom stadionu. Pratila ga je i Mirka Federer, sa kojom je nedavno proslavio 14. godišnjicu braka.

Međutim, stručnjak za govor tela kojeg su angažovali britanski mediji, kaže da se Mirka nije tako dobro provodila na ovom skupu. Bivša teniserka se specijalno doterala, odabravši haljinu od bele čipke za koju su joj zamerili da "liči na venčanicu". Još održava vitku figuru i lepu liniju.

rodzer federer mirka 0787177101-min.jpg
Profimedia 

Kejt je, sa druge strane, bila nenametljivo elegantna, u beloj plisiranoj suknji i "mint" zelenom sakou. Dok su ona i Rodžer slatko ćaskali i smejali se, Mirka je izgledala kao da se duri.

"Stalno je usiljeno gledala pravo pred sebe, kao da se upinje iz sve snage da ne gleda u Rodžera i Kejt", objašnjava stručnjak. "Kad se muž okrene prema njoj sa osmehom, da nešto kaže, ona ga gleda bezizražajno i samo trepće. Na kraju je čak i skupila šaku u pesnicu i na nju oslonila bradu, baš kao dete kad se oseća zapostavljeno."

Naravno, stručnjaci podsećaju da fotografije mogu da budu varljive jer "hvataju" samo jedan trenutak. Ipak su primetili i na snimku da se Mirka "kiselo" osmehuje Kejt.

rodzer federer mirka kejt midlton 0787239843-min.jpg
Profimedia 

Sa druge strane, Rodžer se neprekidno naginjao prema princezi tokom razgovora, baš kao što to čine ljudi kad im je u nečijem prisustvu prijatno.

rodzer federer mirka kejt midlton 0787265260-min.jpg
Profimedia 

Šta vi mislite? Da li je Mirka malo ljubomorna?

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

FEDERER JE POVLAŠĆEN IGRAČ: Zapadni mediji uspeh Novaka vide kao atak na svoju civilizaciju Kurir televizija