Pevačica Goca Lazarević više od dve decenije razvedena je od kompozitora Milutina Popovića Zahara, ali o bivšem mužu ima samo najlepše reči. U braku su dobili dvoje dece, a on je jedini muškarac kome se zavetovala na večnu ljubav.

Pored toga oni su i poslovno sarađivali, a dok su bili u braku onda kada bi napravio neku pesmu za određenog pevača uvek bi Goca prva pevala demo snimke koje bi onda dobijali pevači kojima je pesma namenjena.

"Ja uopšte nisam bila ambiciozna. On napravi pesmu za nekog i zove me da otpevam probnu traku. Tada bi mi često govorio: 'Uzmi, uzmi to za sebe'. Ja nisam htela. Svi su se čudili zbog toga, govorili su mi da nisam normalna. Meni to nije bilo jasno i govorila sam sebi: 'Što bih to uzimala, Bog će mi valjda nešto dati!'", rekla je pevačica u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji. 

Jedina pesma za kojom žali, a koju joj je Zahar ponudio nakon njihovog razvoda jeste velikih narodni hit "Ivanova korita":

"Ja sam samo pevala i radila. Bila sam velika radilica. Žao mi je jedino za 'Ivanova Korita'. Tu pesmu mi je on ponudio nakon razvoda, ali meni se nešto nije svidela tada i odbila sam. To je velika šteta za mene", rekla je i otkrila da je postala je postojala  i jedna pesma koju je želela, ali nije mogla da je dobije.

"Pesma 'Vino točim, a vino ne pijem' koju je otpevao Miroslav Ilić. Tu pesmu sam htela, ali Zahar nije mogao da promeni muški tekst u ženski. I to je razumljivo jer je to baš muška pesma", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

GOCA LAZAREVIĆ IZAZVALA EKSPLOZIJU EMOCIJA, otpevala je pesmu "Vidovdan" u studiju! Odgonetnula mit o RAZVODU!  Kurir televizija