Za glumicu Ljubinku Klarić danas je posebno težak dan. Njena majka preminula je pre šest godina, a danas bi joj bio rođendan. Glumica ne krije koliko joj je ovaj gubitak teško pao pa je na svom Instagram profilu podelila majčinu fotografiju, a reči koje joj je posvetila ganule su mnoge.

"Draga moja mama, prošlo je 6 godina od kada te nema a ja se i dalje osećam kao siroče. Srećan ti rođendan, tamo gore, gde god da si.

Nadam se da ćete napraviti fantastičnu žurku", napisala je glumica, a mnogi su komentarisali da majka Ljubinke Klarić i glumica neverovatno liče.

Glumica je uprkos velikom bolu ispunjena ljubavlju prema sinu Kosti.

"Kosta je moj dragulj i sasvim mi je dovoljan. Ne znam da li bih pored njega mogla da volim drugo dete kao što volim njega. Bio je zahtevan kao beba i osećala sam se kao da sam rodila tri sina, a ne jednog. Ipak, smatram da sam dobra majka. Često majke koje nisu majčinski tip, poput mene, budu mnogo bolji roditelj od žena koje to jesu", rekla je nedavno za "Informer" Ljubinka.

Više Ljubinkinih slika pogledajte u našoj galeriji!

ATA / Antonio Ahel Glumica kaže da ne želi više dece...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan Kurir televizija