Retko ko nije čuo pesmu "Ti samo budi dovoljno daleko", a malo ko zna da ju je Goran Milošević posvetio Jeleni Tinskoj nakon što se njihova burna ljubav okončala.

Čuvena "Lokica" je bila jedna od najlepših devojaka u Beogradu, a tadašnji pevač "Generacije 5" zaljubio se u nju na prvi pogled. Zvali su ih "najromantičnijim parom“, voleli su muziku i uživali da se Goranovim motorom voze prestonicom.

Iako se činilo da će zajedno ostati čitavog života rastali su se kada je Jelena u krevetu svog voljenog zatekla drugu ženu. Goran se kleo da je nije prevario, ali Lokica je bila neumoljiva.

Nakon samo mesec dana veze Tinska se udala za slikara Miću Uzelca, ali se ubrzo razvela. Pokušali su da ljubavi daju još jednu šansu, ali nisu opstali.

Jelena je Gorana spomenula i u svojoj knjizi gde je napisala da je bio „lep kao Apolon“, a o njemu se jako malo od trenutka kada je napustio grupu "Generacija 5", osim da i dalje, sa 61 godinom piše pesme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

ŠTA TI VREDI BOTOKS, KAD TI IZ OČIJU VIRI BABA! Jelena Tinska ŽESTOKO o botoksiranim zvezdama pa OTKRILA KOLIKO muškaraca je imala Kurir televizija