Glumica Tanja Bošković ne krije koliko je ponosna na svoju decu, sina Đorđa i ćerku Lanu. Kako je jednom prilikom ispričala naslednici ne vole da o njima govori u medijima, pa su retke prilike kada napravi izuzetak. Njen sin već godinama živi u Americi gde je i zasnovao porodicu sa suprugom Katarinom. O snaji Tanja ima samo reči hvale.

"Važno je da decu naučimo da mogu da odu gde hoće i kad hoće, da im razvijemo i osnažimo krila, da im damo najbolje od sebe, celu svoju ljubav, da verujemo u njihovu snagu i da ih pustimo. Sina sam pustila u Ameriku bez pola reči. Došao mi je jedno popodne i rekao da želi da ode tamo, samo sam rekla 'dobro'. On je to podneblje izabrao zbog svoje i specijalizacije svoje žene, moje divne snahe. Ona je od mog sina napravila čoveka i domaćina. Postigla je jedno čudo. Nit' manje žene nit' veće energije. Ako im je tamo lepo, treba da ostanu", rekla je ranije glumica u intervjuu za "Story", dok je Dejan Karaklajić, bivši suprug Tanje Bošković jednom prilikom govori o životu svog sina.

"Živeli su dosta teško u Arizoni. On je morao da izdržava porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Sada žive na Floridi. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Tražio je posao pune dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu", rekao je režiser.

Pogledajte još fototografija Tanje Bošković u galeriji ispod.

Screenshot / Youtube / Radio Televizija Herceg Novi, ATA images Tanja Bošković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna