Kako očuvati vitku figuru u sedmoj deceniji? Žene koje su prešle "crtu" šezdesetog rođendana znaju da je odgovor samo jedan - veoma teško!

Treba se izboriti sa viškom kilograma koji se u menopauzi sve više taloži oko struka, zadnjica se spušta, na butinama je sve više celulita. Da bi doterala liniju za letovanje,Suzana Mančić je pribegla još nekim aktivnostima i postigla odličan uspeh.

Voditeljka je objavila sliku u kupaćem kostimu na svom Instagram profilu i svi su oduševljeni njenim izgledom. 

"Drage žene, moram da se pohvalim: nije idealno, ali prezadovoljna sam stanjem svog tela i kože! Ali moram da kažem, ovo je trud i rad koji sam započela još prošlog leta sa neverovatnim tretmanima endosfere, bila sam uporna", napisala je Suzana.

suzana mancic 4-min.jpg
Instagram / suzanamancicofficial 

"Zahvaljujem se ljubaznom i požrtvovanom osoblju. Divne devojke koje se trude da izvuku maksimum. I uspele su. Bolje ne može", srećna je Suzi.

Žene su oduševljene njenim izgledom. "Ova žena može imati i 100 godina, seksipil izbija iz njene pojave, nema to veze s tretmanima.. Isto kao i Merilin Monro, bilo je i lepših žena od nje, al ona je ostala oličenje seksipila i ženstvenosti", napisala je jedna obožavateljka.

suzana mancic-min.jpg
Instagram / suzanamancicofficial 

Podsetimo, Suzana sad letuje na Porosu, ostrvu u blizini Atine gde često odsedaju upravo građani prestonice Grčke. Više o ovom dragulju grčke obale pročitajte na našem sajtu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SUZANA MANČIĆ OTKRILA SVE O SVOJIM ĆERKAMA! Natalija se bavi ilustrovanjem poštanskih marki, A NA TEODORU JE POSEBNO PONOSNA! Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna