Pevač Nenad Knežević Knez progovorio je o bivšoj supruzi Nini Vukmanović, a kako kaže, ostavio ju je zato što nije htela da radi ni da kuva.

Knez sa Ninom ima dve ćerke, Kseniju i Andreu, a njih dvoje su se razveli posle 17 godina braka.

"Moja tadašnja supruga i ja smo dugo pre rastanka imali nesuglasice. Jedan od problema je bio taj što nije imala zanimanje, već je samo bila usmerena na našu decu. Hteo sam da je zaposlim, ne zbog novca, već da bi se bavila nečim u životu, ali ona nije htela. Čak sam joj i otvorio butik, ali njena životna filozofija je bila da ne treba da radi. Nije htela ni da kuva kod kuće, pa sam ja i to obavljao", započinje priču Knez koji dodaje da mu je jedna od najtežih životnih odluka bila da se razvede.

"Zahvaljujući avanturističkom duhu, prihvatio sam ponudu da se takmičim u trećoj sezoni „Survajvera“ sa poznatim ličnostima. Priroda i tišina koja vlada ostrvom su me resetovale i pomogle da razmislim o svom životu. Mozak mi se vratio na fabričko podešavanje. Tada sam odlučio da ću se definitivno razvesti. Možda zvuči neverovatno, ali 32 dana borbe za životom u džungli",rekao je on.

Po povratku sa Filipina otišao je kod supruge, doneo joj papire za razvod braka i izašao iz stana.

"Iako sam želeo da se rastanemo, to sam teško podneo. Za mene je sve to bilo neverovatno stresno. Pogotovo mi je bilo strašno zbog naših ćerki, koje nisu bile male, ali su se osećale loše što im se roditelji razvode. Zbog njih dve sam Nini i prelazio preko mnogih stvari, kako ništa ne bi osetile. Na kraju je sve ispalo kako treba da bude", prisetio se za "Informer" pevač.

Nakon razvoda Knez je uplovio u vezu sa Tatjanom Tot, pa za Informer otkrio zbog čega se nisu venčali:

"Nismo se venčali zato što nam taj papir ništa ne znači. Odlično funkcionišemo i ovako. Kad sam radio pesmu „Tina bambina“, sreo sam Tatjanu na mom nastupu u Parizu, gde je dugo živela i radila. Kada mi je rekla da joj je nadimak Tina, odmah sam znao da je to pesma za nju. Nas dvoje smo se upoznali pre 25 godina, a pre 11 smo se spojili i od tada živimo zajedno", rekao je Knez.

Knez o razvodu
Amir Hamzagic/ATAImages 

Nenad i Nina razveli su se 2013. godine, ali su ćerkama velika podrška.

"Ja sam tada bila u srednjoj školi, pa sam vrlo racionalno razmišljala o svemu tome. Shvatila sam da ne mogu da utičem ni na čija osećanja i odluke. Najbitnije je da tvoji roditelji budu srećni, pa ćeš i ti biti. Njihove partnere ćeš vremenom prihvatiti. Što pre prihvatiš celu situaciju, biće ti lakše", rekla je njihova ćerka Ksenija koja  se poput oca bavi muzikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Pogledajte snimak iz aviona pijanog Kneza i njegove devojke Kurir televizija