Robert De Niro se pojavio u javnosti prvi put otkako se saznalo da je njegov unuk Leandro preminuo. Legendarni glumac je snimljen kako stiže u kapelu, koja se nalazi samo nekoliko ulica dalje od njegovog stana.

Bio je uz svoju ćerku Drinu i njenog muža Karlosa koji su došli da vide telo svog sina poslednji put. Odmah posle toga, očajna majka se oglasila još jednom na Instagramu.

"Jedva mogu i da kucam od suza, ali sva ta ljubav, poruke, pozivi, SMS poruke i mejlovi na koje nisam bila u stanju da odgovorim drže me, kao i moja porodica i prijatelji", napisala je Drina.

"Zahvalni smo na vašoj ljubavi i saučešću. Ovo što se desilo nije pravedno, nije pošteno, srce me boli toliko da nisam ni znala da je to moguće, a ipak još dišem i jedva funkcionišem. 

robert de niro 0785312042-min.jpg
Profimedia 

Dragi moj Leo, volim te danas isto kao i prvog dana kad sam te uzela u naručje. Isti čovek koji nas je prevezao iz porodilišta sad me je dovezao do kapele, gde sam te dodirnula i zagrlila poslednji put.

Ti si bio oličenje ljubavi i nežnosti, ne mogu da verujem da se ovo stvarno dešava. Ti si sve činio nekako lakšim, svaki teret podnošljivijim. Nisi zaslužio da umreš ovako, ali mogu samo da verujem da je bogu bio potreban još jedan snažan, moćan anđeo za njegovu vojsku", napisala je neutešna majka.

drina de niro i sin leo 0786948546-min.jpg
Profimedia 

De Niro se oglasio sledećem porukom: "Duboko sam potresen smrću mog voljenog unuka Lea. Veoma smo zahvalni na svim izrazima saučešća. Molimo da nam se obezbedi privatnost kako bismo mogli da ožalimo gubitak našeg Lea."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija