Nenad Okanović najveću popularnost stekao je ulogom sina Dragana u seriji "Selo gori, a baba se češlja", dok je pre toga, kako priznaje, radio za izuzetno male honorare.

"Pre te uloge snimio sam nekoliko projekata, a honorar mi je za snimajući dan iznosio 25 evra. Sećam se da mi je jedan od prvih filmova bio 'Jagoda u supermarketu'. Zarada je bila mala, ali nisam to doživljavao tragično. Bio sam presrećan što uopšte radim jer se tada nije snimalo puno filmova i serija kao sada. Mnogo sam naučio na tim projektima, što mi je kasnije u karijeri veoma značilo", ispričao je Nenad za "Informer" i dodao:

"Uloga sina Dragana promenila mi je karijeru nabolje. Posle te serije honorar mi je skočio i sada je nemerljivo veći."

nenad okanovic.jpg
Youtube / RTS Ordinacija 

Ulogu u hit seriji Radoša Bajića dobio je sasvim slučajno.

"Bio sam sa porodicom u 'Mekdonaldsu' na Terazijama i jeli smo sladoled. Tamo sam sreo drugaricu Katarinu, koja mi je rekla da njen momak Goran, koji je reditelj, počinje da radi seriju i da će me preporučiti. Posle tri dana me je pozvao, otišao sam kod Radoša, a ostalo je istorija", otkrio je glumac, koji snimanje ove serije pamti i po prijateljstvu sa pokojnim glumcem Miloradom Mandićem Mandom, koji nas je napustio 2016. godine.

Tokom snimanja serije, Nenadova supruga Željana se porodila i na svet donela njihovog mlađeg sina, a Okanović je rođenje naslednika proslavio upravo sa Mandom.

Nenad Okanović
Instagram/nenadokanovic 

"Vraćali smo se sa snimanja iz Medveđe u Vrnjačku Banju, kada su mi javili da mi se supruga porodila. Dobio sam sina Trifuna. Stali smo, izašli iz kola, a Manda me je izgrlio i izljubio. Prvi mi je čestitao. Svratili smo u obližnju kafanicu da popijemo rakiju i nazdravimo. Taj trenutak pamtim kao najjači događaj sa snimanja te serije. Nikad ga neću zaboraviti", prisetio se glumac, koji je sa suprugom Željanom u ljubavi od srednje škole i imaju i starijeg sina Danila.

Još fotografija Nenada i Željane pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/nenadokanovic Nenad Okanović sa suprugom Željanom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: