Aleksandra Prijović najavila je svoje solističke koncerte 29. i 30. septembra 2023. godine, a suze nije mogla da zaustavi.

"Prvo moram da kažem da imam tremu, mislim da sam poslednji put ovoliku tremu imala pre deset godina. Mislim da je ovo odličan povod da se družimo, moj novi album i moj prvi solistički koncert. Ponosna sam i srećna što smo...", rekla je Aleksandra u suzama, koja je priznala da je o ovom trenutku maštala čitavog života.

"Nastupam svakog vikenda, godinama, i nemam toliku tremu. Htela sam da ne zaplačem, ali eto... emocije su me savladale. Najlepše je kad ti se ostvare snovi, a ja sam maštala o ovome. Kad sam prvi put došla u Beograd i kad sam videla ovu Arenu, meni je bio san da jednog dana napravim ovde koncert", rekla je Prija za Stars i istakla da je Brena bila jako ponosna kada je čula da je zakazala drugu Arenu.

Aleksandra Prijović zakazala drugu Arenu
ATA / Antonio Ahel 

"Ona je bila jako ponosna i srećna. Nisam je još pitala ni za kakav savet, tek treba da sednemo i da pričamo o tome. Jedva čekam njene savete", kaže pevačica i priznaje da je za njen uspeh zaslužan suprug Filip.

"Istina je. S Filipom sam sedam godina. On je uvek bio uz mene. Bio je oduvek moja najveća podrška i sve smo radili kako bismo došli do ovoga danas. Sve što sam ja danas je većinom zahvaljujući njemu. Ja sam imala hit i pre njega i lepo sam radila. Preda mnom je plakao dosad dva puta od sreće. Drugi put je to bilo pre nekoliko dana, kada je shvatio koliki smo uspeh postigli sa albumom 'Devet života'", rekla je pevačica i istakla da Filip sve pesme čuvaju samo za nju.

"Filip svaku pesmu pre svega piše za mene. Krenemo od toga, ali dešavalo se da kaže da je pesma za nekog drugog, a kad je otpevam, shvati da je za mene. Poseban je osećaj kad mi on napiše pesmu. Imamo još puno pesama koje smo uradili", kaže Prija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

Prijovićka se rasplakala kad je otkrila novi datum koncerta Kuri