Srce Nenada Okanovića još tokom školskih dana zarobila je Željana, sa kojom je počeo da se zabavlja dok su zajedno sedeli u gimnazijskoj klupi.

Ljubav su nekoliko godina kasnije odlučili da krunišu brakom, a venčanje je održano 2004. godine.

U srećnom braku dobili su dva sina, Danila i Trifuna, a iako retko eksponira porodicu u javnosti, glumac ne krije da su mu njih troje najveća podrška i njegova sigurna luka.

Sin Dragan, kako ga mnogi zovu po ulozi u seriji "Selo gori, a baba se češlja", jednom prilikom priznao je da mnogi nisu verovali da će njegova i Željanina ljubav opstati.

Nenad Okanović
Instagram/nenadokanovic 

Ipak, oni su dokazali suprotno.

"Zavoleli smo se u drugom razredu gimnazije i tada niko nije mislio da ćemo opstati. Željana je bila uzoran đak, a ja pomalo školska baraba. Imali smo sreću da se razumemo. Znali smo da ćemo se uzeti", ispričao je ranije Nenad za medije.

Kako je istakao, pored ljubavi, za uspešan brak najvažniji su razumevanje i poštovanje.

"I nije presudna samo ljubav, nego i poštovanje koje imamo i danas. Ne svađamo se, nikad se nije desilo da ne razgovaramo. Smatram da su takvo poštovanje i razumevanje presudni za dobar brak", rekao je Okanović svojevremeno.

Još fotografija Nenada i Željane pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/nenadokanovic Nenad Okanović sa suprugom Željanom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna