Ljubavni život Rade Manojlović sve intrigira, a pevačica ume često da provokativne izjave. Nedavno se pronela priča da je ponovo u vezi s Milanom Stankovićem, a ona dugo nije htela da odgovara na mnoga pitanja u vezi s njim.

"Uvek sam bila jako ljuta kada me pitaju da li sam ja Milanu bila samo paravan. Besnela sam na to pitanje ranije i demonstrativno napuštala intervjue", ispričala je Rada u emisiji TV Kurir "Sceniranje".

"Od samog starta su postavili predrasudu da je zbog njegove boje kose. Zbog njegovog stila i načina oblačenja i toga", priča Rada. Veruje da ljudi, prosto, nisu mogli da njega povežu sa njom.

"Njega su svi prozivali, a ja sam, kao, znaš... Fatalna. Da, važila sam za fatalnu žensku, opasnicu", kaže pevačica. "A veruj mi, ja sam to mnogo puta govorila, ja sam se uz njega osjećala... Baš onako kako treba."

rada manojlovic 2.jpg
Instagram / radamanojlovic 

Pet godina zajedničkog života sa Milanom ostavilo je velikog traga u srcu Manojlovićke. Toliko da čak ni ona nije postala svesna trenutka kad se u srcu pojavilo mesto za nekog drugog.

"Zaljubila sam se u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Nisam... Ne, pa na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htela da se ubijem. Da, jako mi je bilo teško jer je u meni, borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je... Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim." 

rada manojlovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Prema njenim rečima, to što je imala s Milanom nije imala s drugim. "Ja sam znala šta će i da će tako da bude. Ne može sa pevačicom da bude svako. Mislim, kako da ti kažem, naš posao nije baš idealan", zaključuje Rada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

KURIR U ČETEREŽU! Baka Rade Manojlović: Za vreme korone nije imala šta da jede, maćeha joj je slala pakete za Beograd! Kurir televizija