Milan Stanković se potpuno povukao iz javnog života, a govorilo se da je razlog za takvu njegovu odluku to što se potpuno okrenuo veri.

"Napravio sam pauzu jer sam želeo da se distanciram od hiperprodukcije i haosa koji vlada u muzici. To je savet moje majke. Primetila je da sam umoran i rekla mi je: ‘Sačuvaj dušu‘. Trenutno sam na keto-dijeti, treniram i osećam se bolje. Uskoro će se pojaviti moj novi projekat", izjavio je Milan pre nešto više od godinu dana, koji je život promenio iz korena. Brojni portali pisali da je nekadašnji finalista "Zvezda Granda" i predstavnik Srbije na "Evroviziji" na korak do odluke da se zamonaši, a dobroobavešteni izvor je za "Stars" otkriva šta je razlog za njegovu odluku.

Prema pisanju ovog lista Milan je u periodu tokom i neposredno nakon pandemije koronavirusa vodio bitku za zdravlje svoje majke, za koju je izuzetno vezan. U manastiru Podmaine Milan je boravio i po nekoliko meseci u kontinuitetu, gde molio za zdravlje svoje majke koja je i sama u manastiru pored Budve provela oko mesec dana.

Nakon povratka iz manastira, Milan je s majkom otišao i na redovnu zdravstvenu kontrolu, gde im je saopšteno da se bolest potpuno povukla, pa su i sami lekari bili šokirani ovakvim razvojem događaja. Iako su i doktori bili zatečeni, njih dvoje su ovo shvatili kao svojevrsno čudo, koje se desilo zbog njenog boravka u svetinji i čitanja brojnih molitvi za zdravlje.

Sve ovo je Milanu bio znak od Boga da u ovom manastiru treba da provede ostatak života i da je ovo jedini način da mu zahvali za čudesno ozdravljenje svoje majke, koja mu je uvek bila najveća podrška i uzor u životu, navodi ovaj list.

Milan se posle dužeg vremena oglasio na Instagramu i to upravo fotografijom majke Milene kojoj je čestitao rođendan.

Milan Stanković hoće da se zamonaši zbog majke
Instagram/Milan Stanković 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna