Pevačica Rada Manojlović i njen, devet godina mlađi, kolega Haris Berković okončali su svoju višegodišnju ljubavnu vezu. Ona je potvrdila raskid i istakla da bivšem želi sve najbolje, a njen otac Rade ispričao je da su problemi počeli još ranije.

"Rada se mnogo žrtvovala za vezu sa Harisom, a činilo joj se da se njemu sve to podrazumevalo. Predložila mu je da se malo razdvoje i naprave pauzu. Smatrala je da će tako imati vremena da razmisli o njihovom odnosu, koji je već neko vreme bio loš", rekao je Radin otac za "Informer" nedavno. Izvor blizak nekadašnjem paru tvrdi da pevačicu nikada nisu prihvatili Harisovi roditelji, i da je to bio glavni problem u njihovom odnosu,

"Iako su godinama bili u vezi, Harisovi roditelji nikada nisu prihvatili Manojlovićevu kao potencijalnu snajku. Smatrali su da je Rada totalno drugačije vaspitavana od njihovog sina, te da ne bi mogli da žive u skladnoj zajednici. Takođe, nije im se sviđala ni činjenica da je pevačica devet godina starija od njihovog sina, kao ni njen životni poziv. Želeli su skroz drugačiji profil snajke", rekao je neimenovani izvor za Alo! i istakao da se Rada trudila da je zavole.

"Rada je na sve načine pokušavala da osvoji srce porodice, ali u tome, nažalost, nije uspela. Nakon pandemije koronavirusa stvari su se dodatno zakomplikovale. On je mnogo vezan za porodicu, nije uspeo da izgradi uspešnu karijeru u Srbiji, pa je najviše vremena provodio u Bosni. Kad god bi došla u Bosnu, rada je spavala po hotelima. Nikada nije dolazila kod njega u kuću, porodica je izbegavala kontakt s njom. Haris nije više mogao da izdrži pritisak i promenio je ponašanje prema devojci. Iako je na sve načine pokušavala da spasi vezu, na kraju su pukli", zaključio je izvor.

Raskinuli Rada Manojlović i Haris Berković
Youtube/Printscreen/Rada Manojlović 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna