Pevačica Snežana Đurišić ponosna je na svoj rodni grad Kraljevo, za koji je vežu najlepše uspomene. Preseljenje u Beograd joj je teško palo, a tome su tada doprineli i njeni vršnjaci, koji su je u školi zadirkivali.

"Sećam se da sam mnogo patila kad sam iz Kraljeva došla u Beograd s porodicom. Tamo sam imala divno detinjstvo, i danas imam toplinu u grudima samo kad pomislim na taj kraj. Kad sam došla u prestonicu zvali su me 'seljankom' zbog naglaska koji sam imala, a ja, kako sam tvrdoglava po prirodi, namerno sam još i karikirala naglasak da bih druge nervirala. Dugo su me zezali vršnjaci, a ja sam počela da treniram džudo i tukla sam se, pa sam se izborila za svoje mesto. Na kraju sam mnogo učila i dobijala petice. Kad su me drugi učenici zadirkivali, nastavnici su govorili: 'E mogli biste i vi malo da budete seljaci, pa da dobijete pet'", ispričala je pevačica jednom prilikom u emisiji "Iz profila", pa se osvrnula i na period srednje škole.

"Kasnije u muzičkoj školi sam stekla prijatelje s kojima sam i danas u divnim odnosima. Za mene je đačko doba ipak bilo prelepo, a čini mi se da ove mlađe generacije nimalo ne uživaju u blagodetima tog perioda. Drugima sam delovala uobraženo, ali nikad nisam bila nadmena", otkrila je tada Snežana, koja je, osim na muzičkim, imala uspeha i na takmičenjima lepote.

"Bila sam prva pratilja na takmičenju za mis Crne Gore, imala sam dosta vetra u leđa i sanjala sam o velikoj popularnosti. To sam stvarno volela, malo sam bila narcis i svađalica, ali nikada nisam želela da budem egoista. I danas često vidim komentare da drugima delujem uobraženo, ali sam navikla na sve. Kako je vreme prolazilo, ja sam izgradila sebe, tako da ljudima u prvom planu bude moja karijera, a ne to kakva sam privatno. Imala sam nekoliko poziva za takmičenja u lepoti, na izboru za mis sam jednom bila četvrta, ali nekako sam odmah videla da to nije za mene. Nije mi bilo prijatno da se u kupaćem kostimu šetam po pisti. Nosim samo ono u čemu se najbolje osećam i ne zanima me tuđe mišljenje", zaključila je pevačica, koja je već godinama u srećnoj ljubavnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem.

Još fotografija Snežane Đurišić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Negovana na pragu sedme decenije!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna