Osim uspešne pevačke karijere Emina Jahović već godinama radi i kao autor pesama za svoje kolege, a na tom spisku našla se i džez pevačica Lena Kovačević. Emina je pisala tekst za Leninu pesmu "Cafe, cafe", ali je Kovačevićeva u poslednji mah poželela da ga izmeni.

"Desilo se sa Lenom Kovačević za pesmu 'Cafe, cafe' da je ona htela da promeni ceo tekst koji sam ja napisala. Ja se sa tim, naravno, nisam složila. Mislila je da je preoštar tekst za nju. Ja sam rekla - neka pišu i brišu, ali ja ne mogu da se potpišem ispod toga. Darko (Dimitrov, kompozitor, prim. aut.) ju je onda naterao da ona to otpeva i tako je nastala pesma koja je njen veliki hit, koju je lepo prihvatila publika. Tako da, ponekad treba da poslušate autora", kroz osmeh je rekla Emina za "Blic", te priznala da ponekad ume da iznervira kolege.

Kako se neguje Lena Kovačević
ATA / Antonio Ahel 

"Ja sam super za saradnju, samo sam perfekcionista. Volim ljudima da se mešam kada ja radim i pišem pesme. Volim da budem do kraja odgovorna za ono iza čega treba da stanem. To ljude zna jako da iznervira, ali ja to tako volim", iskrena je bila pevačica.

Emina je istakla da za sebe smatra da je veoma snažna žena.

"Radim za sebe i za sve koji se osećaju kao ja. Osećam se super, puna sam energije, osećam se snažno. Žena koja može da izdrži dosta toga", ponosno je rekla.

Jahovićeva je nakon razvoda od turskog pevača Mustafe Sandala nastavila da sa sinovima Jamanom i Javuzom živi u Istanbulu, ali se uvek raduje dolasku u Srbiju.

"Uvek mi je lepše u Srbiji, mada u Turskoj su mi deca, pa to ne mogu da uporedim", zaključila je za pomenuti medij.

Još fotografija Emine Jahović pronaći ćete u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Na dodeli MAC nagrada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna