Manekenka Danijela Dimitrovska pre godinu dana razvela se od voditelja Ognjena Amidžića, nakon 10 godina braka u kojem su dobili sina Matiju. Oboje su posle razvoda pronašli nove ljubavi - dok je voditelj sreću našao pored koleginice Mine Naumović, manekenka je pre sedam meseci uplovila u vezu sa bivšim fudbalerom, a sada biznismenom Jevremom Kosnićem.

Jevrem je od Danijele mlađi šest godina, ali to nije prepreka njihovoj ljubavi, a koliko je srećna pored novog izabranika Dimitrovska je potvrdila i time što je priznala da je spremna da se ponovo uda.

"Mogu samo da kažem da sam srećna!Drugi brak?! Što da ne, ja sam spremna. Nije da jurim i težim ka tome, ali nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć. Porodica je stub svega", iskrena je bila Danijela za "Informer".

Ona je nedavno javno govorila i o razvodu od Amidžića.

"Teško je to, u tom momentu shvatate da se rastajete od jednog dela svog života, svako ko vam dođe u život je deo vas, i prolaznik na ulici. U tom trenutku sam shvatila da sam se rastajala od neke sebe, koju sam prevazišla, ali kada shvatite da je to prevaziđen deo, onda se radujete onom što dolazi", rekla je pre nekoliko dana za "Republiku".

Jevrem Kosnić, Danijelin sadašnji dečko, je, inače, bivši srpski fudbaler rođen u Švajcarskoj, u Sent Galenu. Igrao je za mlađe kategorije Crvene zvezde, a seniorsku karijeru je počeo u FK Rad, da bi potom prešao u FK Bežaniju. Zatim je otišao u Italiju, pa se vratio u Srbiju, jedno vreme je igrao i u Rumuniji, a karijeru je završio u Italiji 2020. godine.

Prema pisanju medija, najveći transfer mu je bio 300.000 evra, dok je u karijeri zaradio ukupno oko 3.000.000 evra. Pošto je okačio kopačke o klin, okrenuo se privatnom biznisu.

Još fotografija Danijele Dimitrovske pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Danijela Dimitrovska Danijela Dimitrovska nakon razvoda otišla u Solun

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna