Nakon burnog perioda kroz koji je prošla nakon razvoda od Mustafe Sandala, posle kog je usledilo i suđenje oko alimentacije, pevačica Emina Jahović polako ulazi u mirnu luku.

Uprkos teškim trenucima, sada uspeva da pronađe mir koji je dugo priželjkivala.

"Ovo je moja zrela faza, iskrena. Faza vraćanja sebi, dubokog analiziranja svih odnosa. Porodičnih i prijateljskih. Naučila sam puno, svakog dana težim ka tome da budem bolji čovek, da služim ljudima, da pomažem, ali isključivo i samo onima koje intuitivno i srcem osećam, a srce me nikad nije prevarilo. Ojačala sam kroz oluje koje su u nekim trenucima mogle da me sruše, mada tako nikada spolja nije izgledalo i ponosna sam na sebe", otvorila je dušu pevačica za magazin "Story".

Emina Jahović o sinovima
Instagram / yaemina 

Emina je maksimalno posvećena sinovima Jamanu (14) i Javuzu (10), a nakon što se razvela od njihovog oca, turskog pevača Mustafe Sandala, odgovornost je dodatno porasla.

"Nije lako biti dete razvedenih roditelja, to je sudbina mojih sinova, ali ja ih vaspitavam tako da izvuku pouku iz neprijatnih faza u životu. Na kraju, ma koliko to surovo bilo, to će ih ojačati", iskrena je bila pevačica za pomenuti list.

Mustafa Sandal nedavno je uplovio u drugi brak, sa sadašnjom suprugom Melis Sutšurup, o čemu su osvanuli brojni novinski naslovi, a medijski je bio ispraćen i pevačev i Eminin spor oko neisplaćenih alimentacija.

Ženi se Mustafa Sandal
Youtube/Printscreen/Kurir Tv/ Instagram / mustafasandal24 

"Nažalost ne mogu da ih zaštitim. Veliki su, čitaju naslove i prate društvene mreže. Svima nam samo ostaje da znamo u suštini ko smo, da znaju oni ko sam ja. Sve ostalo je nebitno", zaključila je Emina Jahović.

Još fotografija lepe pevačice pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / yaemina Emina Jahović sama podiže dvojicu sinova - Jamana i Javuza.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna