Glumica Jelena Puzić i njen suprug, glumac Ivan Zablaćanski, u avgustu prošle godine su se venčali, a sada je otkriveno da čekaju svoje prvo dete. Njih dvoje su se zajedno sa kolegama provodili na jednom slavlju, a glumica Matea Milosavljević tom prilikom snimila je Jelenu kojoj se sada već jasno vidi trudnički stomak i napisala komentar "Mamasita".

Jelena Puzić
Instagram / mateus31 

Ivan, koji je inače sin pokojnog glumca Milenka Zablaćanskog, i Jelena u ljubavi su već dugi niz godina, ali se za njihovu vezu saznalo tek 2019. godine, kada su zajedno igrali u seriji "Crveni mesec". Tom prilikom oni su istakli da su jedno drugom velika podrška u poslu.

"Više smo se susretali tokom pauza nego u kadru. Uglavnom smo probali tekst za naše scene. Ma najbolje glumim pred Jelenom!", rekao je za "Informer" Ivan nakon što je završeno snimanje "Crvenog meseca", a Jelena je tada dodala:

"'Crveni mesec' je ubedljivo najduži projekat na kome sam radila. Srećna sam što mi je Ivan i momak i kolega jer sjajno funkcionišemo i privatno i poslovno. Stalno pričamo o glumi, možda i previše."

Njih dvoje su potom zajedno snimali još jedan projekat - seriju "Kolo sreće".

U avgustu 2022. godine dugogodišnju ljubav krunisali su brakom. Nakon crkvenog venčanja su u jednom beogradskom hotelu sklopili i građanski brak i organizovali svadbeno slavlje kojem je prisustvovao veliki broj njihovih kolega.

Fotografije sa venčanja Jelene i Ivana pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/slavendoslo, Instagram/dudicivana Jelena Puzić i Ivan Zablaćanski

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna