Kada je rodila prvo dete, Mina Lazarević je bila izuzetno mlada za današnje pojmove. Bilo joj je 22 godine i porođaj je nije sprečio da diplomira i odmah nakon toga dobije svoju prvu veliku ulogu.

I danas je ljubitelji repriza gledaju kao popularnu Čupku u seriji "Porodično blago". "Čupka mi je obeležila početak i donela sreću, utrla mi je put. Ja sam se porodila i otišla sam na probno snimanje, trebalo mi je da počnem da radim", ispričala je Mina svojevremeno.

Uz posao u seriji, Mina je nastavila i da nastupa sa prvim mužem. Aleksandar Miletić je džez pijanista, pa su njih dvoje lako postali duo, ali se i uklapali u najrazličitije bendove. Nakon razvoda, nastavili su saradnju, a sin Luka je rastao uz pažnju oba roditelja.

Aleksandar Miletić, prvi muž Mine Lazarević
Youtube / Printscreen / Belgrade Dixieland Orchestra 

Drugi Minin brak se završio u vrlo nesrećnim okolnostima. Njen muž Goran Stanić je napao glumicu u njihovom stanu, a uhapšen je kako zbog nasilja u porodici, tako i zbog izazivanja opšte opasnosti i nelegalnog posedovanja oružja i municije.

Naizgled skladna porodica, koju su komšije viđale u parku s decom, raspala se preko noći. Ispostavilo se da je uzrok svemu bila suprugova ljubomora.

Drama je počela tako što je Goran najpre počeo da vređa Minu, psovao je i optuživao da ga vara. Sutradan je glumica odvela tada petogodišnju ćerku Ivu i trogodišnjeg sina Marka iz porodičnog doma kod rođaka na Novi Beograd. Kad se vratila u stan, došlo je do kulminacije. Muž je nasrnuo na nju, a između ostalog joj je zadao i udarce pištoljem po leđima.

Mina Lazarević ne viđa sina Luku
Youtube/Printscreen/RTS 

Nakon što je pretukao suprugu Minu, on je i pucao u vazduh iz automatske puške. 

"Mina mi je pokazala tragove na leđima od pištolja kojim ju je Goran gurao. Imala je masnice na rukama. Veoma je loše izgledala... Došao je i on. Vikao je, gađao nas raznim predmetima", pričao je Minin otac kasnije. Prema njegovim rečima, niko nije uspeo da smiri razjarenog muža.

Mina Lazarević o porodičnom nasilju
Printscreen / K1 

"Potpuno je pomahnitao. Mnogo je popio... Ljuljao se. Pretio. Tražio Minu, nije mogao da shvati da je otišla", prepričavao je Ljubiša. On je kazao da je njegov zet imao komleks od poznate glumice. Goran je i sam bio umetnik, baletski igrač, ali uprkos pričama da se on i Mina zbog toga razumeju, brak se završio katastrofalno.

Ona sada sama gaji dvoje dece iz ove zajednice, dok najstariji sin Luka već "živi svoj život", kako kaže majka. "Više ga ne viđam nego što ga viđam", ispričala je Mina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna