Glumicu Minu Lazarević 2015. godine doživela je porodično nasilje od tadašnjeg supruga baletana Gorana Stanića, što je dovelo do kraja njihovog braka. Goran je tada dobio kaznu od godinu dana kućnog pritvora, a Mina je o ovom stravičnom iskustvu godinama nije govorila za medije. Mina je u emisiji „Preživeli“ prvi put otvorila dušu i otkrila kako joj je bilo kada se njen brak raspadao.

"Nekada brakovi nisu rasturani zbog toga što je tradicija uvek bila na prvom mestu, pa je bila sramota. Tradicija je u prošlom veku prekinuta. Sada, kada se neko razvede, pomisliš: „Ja ne znam ni šta su tražili zajedno“. Kako će svako u tome da se ponaša, to je već individualno, to ne možeš da znaš na početku",  rekla je Mina 2020. godine na početku priče, i osvrnula se na njen brak i ono što je doživela.

 "Ne, nisam videla u zajedničkom životu da do toga može da dođe. Brak trpi razna iskušenja i živeti sa nekom ne znači da će uvek biti sve lepo i da je uvek blagostanje. Meni je zlostavljanje i kad ti pušiš, a meni smeta nikotin. Sve što radiš, a meni ne prija se može tako gledati. U početku je sve lepo, zaljubljen si, strast, onda svakodnevice povlači neka druga raspoloženja. Pa se upoznajete na različite načine, pa starite različito. Nekad su dva profila zajedno fatalna, a odvojeno su sasvim normalni ljudi", rekla je Mini i otkrila da je njenom najstarijem sinu iz prvog braka sa džez muzičarem Aleksandrom, bilo najteže.  

"Burno je reagovao. On je stariji. Normalno je da sve drugačije doživljava. Mislim, šta da ti kažem",  rekla je Mina koja nije uspela da zadrži suze u emisiji uživo…

Kada je bila na trećoj godini fakulteta, Mina je zatrudnela i ona i Aleksandar dobili su sina Luku. Luka danas ima 25 godina i, kako glumica kaže, svoj je čovek.

Mina Lazarević o bivšem mužu
Youtube/Printscreen/RTS 

"Luka je već čovek. Ja njega više ne viđam, nego što ga viđam. Sa 22 sam ga dobila, nije to toliko ni rano. Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga i posle dva meseca sam dobila Čupku da igram, što mi je u tom momentu kao diplomiranoj mladoj glumici bilo vrlo značajno", rekla je nedavno za "Story" Mina, koja je dva meseca nakon porođaja počela da snima popularnu seriju "Porodično blago", gde je imala svoju prvu ulogu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna