Mina Lazarević će se sutra zauvek oprostiti od svog ocaLjubiše Lazarevića, inače čuvenog dirigenta Pozorišta na Terazijama, koji je preminuo u 90. godini. Poznata glumica je oduvek imala u njemu veliku podršku.

Od najranijih godina, otac je Minu vodio na predstave na kojima je bila "inventar", a zatim se u istom teatru ostvarila i kao glumica.  Ljubiša je bio uz nju kad je preživela strašnu dramu porodičnog nasilja, a vinovnik je bio njen tadašnji muž Goran Stanić.

"Goran je oduvek pokazivao znake agresivnosti i verujem da je digao ruku na moju ćerku jer se osećao inferiorno u odnosu na nju", objasnio je tada poznati dirigent. Evo šta se zapravo dogodilo...

Drama je počela jednog petka uveče, pre sedam godina, kada je Goran najpre počeo da vređa Minu, psovao je i optuživao da ga vara. Sutradan je glumica odvela tada petogodišnju ćerku Ivu i trogodišnjeg sina Marka iz porodičnog doma kod rođaka na Novi Beograd.

mina lazarevic 2.jpg
Youtube / RTS 

Uveče je usledila drama, Goran je nasrnuo na Minu i pretukao je. Ona je zvala policiju, ali i svog oca i suprugovu majku i braću. Došlo je čak četiri patrole, jer je Goran u besu zapucao s terase iz automatskog oružja, za koje nije imao dozvolu. 

"Mina mi je pokazala tragove na leđima od pištolja kojim ju je Goran gurao. Imala je masnice na rukama. Veoma je loše izgledala... Došao je i on. Vikao je, gađao nas raznim predmetima", pričao je njen otac kasnije. Prema njegovim rečima, niko nije uspeo da  smiri razjarenog muža. 

"Potpuno je pomahnitao. Mnogo je popio... Ljuljao se. Pretio. Tražio Minu, nije mogao da shvati da je otišla", prepričavao je Ljubiša. On je kazao da je njegov zet imao komleks od poznate glumice. Goran je i sam bio umetnik, baletski igrač, ali uprkos pričama da se on i Mina zbog toga razumeju, brak se završio katastrofalno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna