Jedna od najvećih estradnih svađa, o kojoj se godinama piše i priča, jeste ona između dvojice pevača - Ace Lukasa i Željka Šašića, koja je izbila nakon što se Lukas oženio bivšom suprugom svog nekadašnjeg prijatelja i kolege Šašića. Željko je, naime, do 2007. godine bio u braku sa Sonjom, nekada Šašić, a kasnije Vuksanović, sa kojom ima ćerku Sofiju. Za to vreme, Aca Lukas bio je oženjen nekadašnjom suprugom Natašom, a ona i Sonja su se družile i poslovno sarađivale.

"Moja tadašnja supruga Nataša i Željkova supruga Sonja upoznale su se u Grčkoj i postale nerazdvojne drugarice. Toliko su se zbližile da su otvorile zajednički butik u novobeogradskoj 'Piramidi'. Prijateljstvo i zajedničke poslove teško je uskladiti. Narod kaže: Ortačka kobila se ne jaše. A njih dve su s vremena na vreme bile kao rogovi u vreći: lepe, atraktivne, ali džangrizave, pa se začas zakače. Tada na scenu stupa Željko i moli me da izgladim nesporazume", opisao je Lukas pre dve godine u svojoj knjizi "Ovo sam ja".

Svađa Željka Šašića i Ace Lukasa zbog Sonje
ATA Images/Antonio Ahel 

Lukas se zatim razveo od Nataše i uplovio u dve paralelne veze, sa pevačicama Danijelom Vranić i Ksenijom Pajčin. Obe veze su se završile jer se zaljubio u Sonju, koja se u međuvremenu razvela od Šašića. Kako je Aca priznao u knjizi, vezu sa Sonjom započeo je na jednoj rođendanskoj žurki u Budvi, a Danijela Vranić uhvatila ih je na delu, kako se strasno ljube.

"Samo sam je pogledao i nastavio da se ljubim sa Sonjom. Danijela je otišla u sobu. Nisam joj se javio. Dripački potez. Ružan kraj veze sa ženom koja to nije zaslužila. U Beograd sam se vratio sa Sonjom, krvavo zaljubljen", piše u Lukasovoj knjizi.

Aca Lukas i Sonja Vuksanović venčali su se 2010. godine i dobili ćerku Viktoriju, a u braku su proveli pet godina.

"Sonja je moja najveća ljubav. U ljubavnim romanima se upotrebljava rečenica - ljubav mog života. I ja to ne krijem. Brak sa Sonjom je u početku bio idealan, kasnije je počela da me steže i guši, a što je najgore - meni se to svidelo. Sonja je jedina žena u mom životu koja mi je bila izazov. I zato sam na sve pristajao", naveo je Aca nakon razvoda koji se desio 2015. godine.

Svađa Željka Šašića i Ace Lukasa zbog Sonje
Foto: Damir Dervišagić 

Željko Šašić je tada kratko prokomentarisao da je čuo da su Aca i Sonja imali probleme u braku.

"Ima više od nedelju dana kako sam čuo da su se svađali, ali to nisam komentarisao, niti ću. Ne znam zašto mene pitate da komentarišem taj razvod? Nemam ja ništa s tim, ona mi je bivša žena, a on bivši drug, i tu se priča završava", rekao je Šašić za "Kurir" te 2015. godine.

Nekoliko godina kasnije priznao je da je bio šokiran kada je čuo da je njegova bivša žena uplovila u vezu, a zatim i u brak sa Lukasom.

"Družili smo se Lukas i ja. Više sam ja kapirao njega kao prijatelja, nego on mene. Bio je lažni prijatelj. Iz njegovog ponašanja bilo je teško zaključiti da će biti takav kakav je ispao posle. Voleo sam ga kao prijatelja, on je uvek bio nestašan, uvek sam mu bio glas savesti. Čudni su to likovi. To je bilo šokantno za mene, kad sam saznao za njega i Sonju, ali smo svi nastavili svoje živote. Ja njegovu ženu nisam gledao. Sa tim njegovim okruženjem je bilo teško raspravljati se. Sa njim mogu da se pomirim, ali da se družim neću. Mi smo i razgovarali o stvarima o kojima je trebalo da se razgovara, dok ste vi novinari mislili da smo u sukobu", rekao je jednom prilikom Željko Šašić u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" televiziji.

Još fotografija Sonje Vuksanović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sf__fashion__style Sonja Vuksanović, bivša žena Željka Šašića i Ace Lukasa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna