Petar Grašouživa na koncertima, a odanost njegove publike kao da nikad nije bila veća. Posebno ga je iznenadila jedna obožavateljka koja je, nedavno, zatražila i autogram na neobičnom mestu.

Popularni pevač joj je izašao u susret, pa je svoj potpis i naslov pesme "Volim i postojim" ispisao na njenim leđima. Oduševljena Maša je izjavila da će to i tetovirati, ali Petar je pomislio da se samo šali.

Međutim, napomenuo joj je da mu pošalje sliku kad to uradi, a onda se i silno iznenadio kad je Mašina fotka sa tetovažom stigla. Procenio je da je najbolje da je odmah objavi na Instagramu.

koncert petar graso-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Komentar je prihvaćen sa mnogo oduševljenja, jer je Grašo svojoj odanoj obožavateljki obećao besplatan ulaz na sve njegove buduće koncerte. Nije odoleo da ne doda i pomalo lascivan komentar: "Nadam se da ti neće biti teško da nosiš Grašu na leđima".

petar graso potpisao ledja obozavateljke mase 2 min.jpg
Instagram / Petargrasoofficial 

Hana Huljić, takođe, želi da se što pre vrati muzici koja je i njoj i suprugu do skoro bila najveća ljubav. Na njenom mestu je sad ćerkica Alba koja uskoro slavi prvi rođendan.

Hana je odlučila da prekine porodiljsko odsustvo i nedavno je nastupila na jednom festivalu sa ocem Tončijem.

"Biti majka za mene je nešto najlepše, ali ne planiram da pravim pauzu u svojoj muzičkoj karijeri", izjavila je Hana za Dalmatinski portal.

"Već sam dosta puta otišla u studio u ovih proteklih godinu dana zbog raznih projekata, zbog dečjih pesama za predstavu u Zagrebu, ali i zbog svojih solo pesama", kaže Hana.

Grašina supruga kaže da joj pozornica nije nedostajala, ali joj je drago da se na nju vraća. "Nedostajalo mi je da sjedim za klavirom i pišem. Za mene je pozornica popratni deo onoga čime se bavim. Toliko smo bili u medijima, na neki način protiv svoje volje, da mi neki delovi oko toga nimalo nisu nedostajali’, kaže Hana. 

hana huljic petar graso-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ona dodaje da ćerkica Alba već pokazuje interesovanje za muziku. "Drago mi je što je od malena, htela-ne htela okružena muzikom i okruženjem gde je svi vole. Osjećam se jako ispunjeno.

Preokrenula je i moj svet, ali i svih oko mene", kaže Hana, dodajući da je Alba je jedno jako veselo i nasmejano dete. "Na tome sam najzahvalnija, što je živa i zdrava", zaključuje Grašina žena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna