Jelisaveta Orašanin je odlučila da zameni toplu Italiju ruskim Sibirom! Samo privremeno, naravno, pošto je zgodna glumica na turneji sa predstavom "Laž" u kojoj nastupa sa svojim omiljenim kolegama.

Nema sumnje da je odlasku u Rusiju "kumovao" i njen dobar drug Miloš Biković koji, takođe, igra u predstavi, a evo kako se ekipa zabavlja tokom putovanja.

U Novosibirsku su imali zadovoljstvo da proslave rođendan koleginice Tamare Krcunović, sa kojom Jelisaveta deli i kupe u vozu kojim glumci idu od grada do grada.

jelisaveta orasanin u rusiji tamara krcunovic
Instagram / jagodenamagli 

Očigledno je da supruzi Miloša Teodosića prija da se malo odmori od porodičnog života i podseti se studentskih dana kad se zabavljala sa svojim kolagama.

jelisaveta orasanin rusija tamara krcunovic.jpg
Instagram / jagodenamagli 

U Moskvi je Jelisaveta bila očarana čak i pogledom iz hotelske sobe, a slike iz teatra pokazuju koliko uživa u ovom putovanju.

jelisaveta orasanin u rusiji min.jpg
Instagram / jagodenamagli 

U Sankt Peterburgu su glumicu obasuli cvećem i sitnim poklonima, a iz obilaska čuvenog Ermitaža nosi prelepe fotografije za uspomenu. Uz Miloša, tu je i Miodrag Radonjić pa je ekipa uvek spremna da zabeleži trenutke iz provoda.

Zavirite u galeriju slika i uverite se i sami!

Instagram / jagodenamagli Glumica uživa sa Milošem Bikovićem, Tamarom Krcunović i Miodragom Radonjićem.

Tekst: Lepa&Srećna