Hana Huljić i Petar Grašouživaju u drugoj godini braka i spremaju se da uskoro proslave prvi rođendan ćerkice Albe. Mlada mama jedva čeka da završi svoje porodiljsko odsustvo.

Prema rečima same Hane, najviše joj nedostaje sedenje uz klavir i pisanje, dok se scene nije uželela previše. Prijalo joj je manje kontakata s medijima, dok je Grašo bio u punom koncertnom zamahu.

Tako je došlo i do neobične situacije s jednom obožavateljkom koja ga je potpuno iznenadila.

"Maša je zatražila moj potpis na koncertu u Mariboru", otrkrio je Grašo na Instagramu. Neobično je što je devojka zatražila potpis - na leđima!

Očigledno naviknut na razne zahteve, Petar je i ovaj prihvatio sa osmehom i ispunio ga uz naslov svoje pesme "Volim i postojim". Maša je bila oduševljena i kazala "Ovo ću tetovirati."

petar graso potpisao ledja obozavateljke mase 2 min.jpg
Instagram / Petargrasoofficial 

"Ja sam se nasmejao, misleći da se šali i rekao - pošalji sliku. Nije se šalila", napisao je Petar na Instagramu, objavivši Mašinu fotografiju.

"Draga Mašo, imaš doživotne karte za moj koncert", dodao je. "Nadam se da ti neće biti teško nositi Grašu na leđima", završio je pevač. Popularni Grašo je dobio na hiljade lajkova i komentara, a dame su istakle da i one žele isto - da li tetovažu ili doživotne besplatne karte za koncert - šta vi mislite?

Tekst: Lepa&Srećna