Slavica Angelov je pobednica takmičenja "Zvezde Granda", a uspeh u finalu sa još 16 takmičara, proslavila je sa kolegama iz Makedonije i svojim mentorom Đorđem Davidom.

Mnoge je njena pobeda iznenadila, a naročito podatak da je nadmašila suparnike sa dobijenih 80.000 glasova. Mlada pevačica je nastupala, kako je Đorđe rekao, "iz drugog plana", a tokom takmičenja je imala i trenutke velikih kriza.

"Sa svojim takmičarima sam umeo da provedem i više od osam sati u studiju", ispričao je David. "Zbog toga je važno da sav taj trud ne bude zaboravljen", objašnjava pevač koji ističe da neće dozvoliti da se Slavičina pobeda olako shvati.

Tokom duge sezone, nije uvek sve išlo glatko, a nova "zvezda Granda" je priznala da ni ona sama nije uvek razumela svoje postupke. Događalo se da u samom nastupu uradi "neke stvari na svoju ruku". Evo šta ona kaže - zašto nije poštovala dogovore sa proba?

slavica angelova zvezde granda 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ne bih znala da to objasnim, to mi se dešava u momentu. Mi se tokom čitavog takmičenja sve vreme dogovaramo, i uvek se trudim da ispoštujem ono što smo utanačili na probi, ali prosto nekad mi tako dođe i znam da malo zeznem situaciju. Ali nadam se da je sve ipak na kraju dobro, kao i ovaj put", otkrila je Slavica koja je često zaršavala u baražu.

Pred njom su veliki izazovi, budući da studira medicinu, a otvara joj se put ka velikoj muzičkoj karijeri. Kako će ova devojka koja ima samo 20 godina prebroditi teškoće na koje će sigurno naići?

slavica angelova zvezde granda 3.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ona nema više opuštanja u životu. Tek sad za nju, što se mene tiče, kreće tortura. Moraće vrlo ozbiljno da se sprema za ono što je moja ideja, a to je da jednostavno posle ovoga mora da uradi mnogo na muzičkom planu", kaže David, koji nije novinarima dozvolio da se priča o emotivnim problemima koji su Slavicu mučili tokom sezone.

"Kada te nebo pogleda kao nju i kada ti napravi priču kao što se njoj desilo, tu ako odustaneš prizivaš zlu sreću. Ona mora da nastavi još žešće nego što je radila do sad, znači potpuno se okrenuti sebi i tek ćemo sada imati razgovor", kazao je srećni mentor za Grand.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna