Voditelj Ognjen Amidžić i direktorka modne agencije "Models Inc" i nekadašnja manekenka Danijela Dimitrovska bili su u braku čitavu deceniju. 

Vest da se razvode iznenadila je mnoge, ali oni javnosti nisu otkrili razloge za svoju odluku, već su samo istakli da će ostati zbog sina u korektnim odnosima.

“Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi”, naveli su u saopštenju. O tome koliko je teško kada se brak okonča govorila je manekenka.

"Teško je to, u tom momentu shvatate da se rastajete od jednog dela svog života, svako ko vam dođe u život je deo vas, i prolaznik na ulici. U tom trenutku sam shvatila da sam se rastajala od neke sebe, koju sam prevazišla, ali kada shvatite da je to prevaziđen deo, onda se radujete onom što dolazi", rekla je o razvodu za "Republiku" kada je istakla da je ne pogađaju negativni komentari na društvenim mrežama.

danijela-dimitrovska.jpg
Instagram/Danijela Dimitrovska 

"Susrela sam se i prevazišla, od 14. godine sam u medijima, i na nacionalnoj osnovi, i fizički izgled. Naučila sam da razumem te ljude, stvarno mi je žao, jer tim ljudima treba vrsta pomoći neka. Pričom sa roditeljima rešavamo to, oni su stariji i iskusniji. Ja sam zaista tu bila dosta bila privržena, i danas je tako, i trudim se i da sa detetom gradim takav odnos, roditelji su najiskreniji prijatelji", rekla je Danijela koja redovno posećuje psihologa.

"Ja kod psihologa idem od početka svoje karijere, imam svoju teraperitkinju, morate da imate jednu neutralnu osobu, koja će da bude tu, i najmračnije momente da joj kažete, bez osude, ali da te vrati na pravi put", priča Dimitrovska.

Pogledajte još fotografija Danijele Dimitrovske u galeriji ispod.

Instagram/Danijela Dimitrovska Danijela Dimitrovska nakon razvoda otišla u Solun

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna