Iako su prijateljstva na estradi retkost, muzičar Đorđe David tvrdi da mu je tokom žiranja u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda“ uvek u pomoć pritekla koleginica Viki Miljković.

"Viki Miljković! Na keca! Ljudi, to je najbolji čovek na estradi kojeg sam ja upoznao za 58 godina. Nisam sreo osobu u ovom poslu koja nema ni jedan gram zla, zavisnosti, sujete, i ako mi je iko u životu pomogao onako obilato za ovih četiri-pet godina koliko sam u žiriju svojim savetima, vremenom, smirivanjem mog ustreptalog duha to je Viki MIljković. Beskrajno sam joj zahvalan", ispričao je Đorđe u emisiji „Praktična žena“.

Inače, popularno takmičenje potresa veliki skandal. Naime, takmičar Dušan Vukadinović iz Podgorice ispao je u trećem krugu "Zvezda Granda", a njegova majka optužila je njegovu mentorku, pevačicu Snežanu Đurišić, da im je tražila novac kako bi Dušan ostao u takmičenju. Viki Miljković je istakla da mentori ne samo da ne uzimaju novac od kandidata, već im finansijski pomažu kad je to potrebno.

"Jako mi je žao što se to dešava. Ja sam na turneji u Americi, pa sam zbog vremenske razlike ispratila koliko sam mogla o čemu se radi. Mogu da kažem da nije istina da bilo ko od članova žirija uzima novac od kandidata. Mi živimo život 'Zvezda Granda'. Daću vam samo primer iz mog života. Mnogo puta sam nekim kandidatima koji, nažalost, nisu bili u mogućnosti da dođu na snimanje davala i novac i obezbeđivala smeštaj ili garderobu. Takođe, uvek kad se družimo ili vežbamo obezbeđen je ketering. Toj deci smo maksimalno posvećeni i trudimo se da im pomognemo koliko god možemo. Takvi smo prema svakom kandidatu, bez izuzetka. Verujem da se i druge kolege jednako ophode sa svojim takmičarima", poručila je Viki za "Kurir".

Viki Miljković o poslu sa Sašom Popovićem
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna