Goca Tržan ponosna je na naslednicu Lenu koja je sa odličnim uspehom završila osnovnu školu i u septembru će nastaviti školovanje.

"Upisali smo se u srednju školu, ja joj se nisam mnogo mešala ni u osnovnu školu. Stalno pitam "Na koju foru si ti imala 90 bodova od 100, a nisi pipnula ništa", ona je u fazonu "E, nemoj da me maltretiraš, pusti me". I odlična je u školi, sve naše zahteve je ispunila, nemam nikakav argument da joj oponiram, tako da hvala Bogu ona razume da je to važna stavka u životu, naročito za žene, obrazovanje je strašno važno", iskrena je bila Goca u emisiji "Premijera".

Lena za sada ne pokazuje interesovanje prema muzici, a pevačica kaže da joj je drago što ćerka nema želju da krene njenim stopama.

"Ne vidim je rame uz rame sa mnom na sceni. A ne bi volela ni ona, hvala Bogu", rekla je Goca. 

Goca Tržan o teškim trenucima
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

Pevačica je, inače, nedavno priznala da se sa suprugom Rašom Novakovićem najčešće svađa upravo oko Lene.

"Najviše se svađamo oko Lene. Ja sam stroga, onda kaznim, pa onda popustim, pa je onda Radomir u fazonu 'nemoj tako strogo da je kažnjavaš, ako hoćeš da je kazniš, kazni je nečim što možeš da ispoštuješ'. Ali to svi bračni parovi koji imaju decu znaju, da se oko dece najviše svađa", rekla je tom prilikom Goca, koja je Lenu dobila u prvom braku.

Sa suprugom Rašom priželjkuje i zajedničko dete, a o borbi za potomstvo više puta je govorila.

"Mislim da parovi koji silno žele dete i pokušavaju da dobiju potomstvo, a ne mogu da ga imaju, osećaju bol do kraja života. Teško je pomiriti se s tim i uopšte nisam sigurna da li je teže muškarcima ili ženama. Morala sam da budem spremna da mi kao ženi koja je 14 godina starija od partnera on jednog dana kaže: ‘Slušaj, ja ipak sada želim da imam dete, a ti si već prešla granicu kada više fiziološki ne možeš da rodiš‘. Ja nemam prava da tog čoveka zadržavam pored sebe i ne zadržavam ga ni sada", bila je iskrena nedavno pevačica u emisiji "Mi danas".

Još fotografija Goce Tržan i njenog muža Raše pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna