Katarina Grujić mnogo pažnje posvećuje izgedu, a rezultati se i te kako vide. Ipak, pevačica ne nosi uvek dizajniranu garderobu već često ume da ponese i krpice koje su svima dostupne.

"Pre nastupa otišla sam do jednog butika i kupila sam haljinu na rasprodaji za 2.990 dinara! Odlučila sam da baš u njoj pevam u Beogradu. Haljina ne mora da bude firmirana. Ako umete da je iznesete kao što sam ja ovu, izgledaćete kao milion dolara", priča Kaća i dodaje da ne pati od potrebe za brendiranim stvarima:

"Kupujem stvari koje ima većina devojaka u Beogradu. Kad god mi se dopadne nešto na rasprodaji, ja to pazarim. Imam pun ormar tih jeftinih krpica", rekla je za "Informer" pevačica koja je svojim izgledom prezadovoljna.

"I sama sam iznenađena svojim izgledom budući da ne treniram kao nekada i ishrana mi je katastrofalna. Sada imam mnogo više obaveza oko deteta, stalno jurim za Katjom i to očigledno pozitivno utiče na moju kilažu i izgled generalno, iako, moram priznati, nisam time opterećena", iskrena je Kaća.

Pogledajte još fotografija Kaće Grujić u galeriji ispod.

Instagram / katarinagrujic.doll Pevačica uživa u materinstvu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna