Mnogi su smatrali da Žerar Pike i njegova 12 godina mlađa devojka Klara Čija neće uspeti da izdrže pritisak javnosti i onih koju su se njihovoj ljubavi protivili i ostanu u vezi, ali oni su sve demantovali.  Fudbaler je jasno stavio do znanja da je svoju sreću našao.

"Neću da trošim novac na sređivanje svog imidža. Ljudi za koje brinem i volim su oni koji me poznaju. Nije me briga za ostalo. Svoju energiju kanališem ka ljudima koje volim. Došlo je do promena u mom životu i ja sam znao kako da sačuvam svoju sreću", rekao je Pike koji je pokazao da ima ozbiljne namere sa Klarom, pa ju je odveo i na porodično slavlje. Naime, njegov rođeni brat se venčao, a šuška se da je on upravo na ovom događaju ozvaničio svoju veridbu sa Klarom (ili će to uskoro učiniti).

"Pike i Klara planiraju da se uskoro venčaju i pažljivo biraju datum kada će saopštiti da su se verili", rekao je izvor.

Žerar Pike i Čija Klara
Profimedia 

Žerar je bio u elegatnom odelu, dok se Klara, na iznenađenje mnogih, odlučila za nešto ležerniju haljinu.

Pikeova majka bila je presrećna, a nije tajna da se ona i Šakira nisu slagale.

Pike i Klara na venčanju
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna