Darko Filipović, koji se proslavio učešćem u prvoj sezoni šou programa "Zvezde Granda", razveo se nakon 12 godina.

Iako su važili za skladan par, budući da ništa nije nagoveštavalo da u njihovom braku postoje nesuglasice, Jasmina, koja je inače influenserka, i pevač odlučili su da se rastanu. Kako navodi izvor blizak bivšem paru, javnost nije bila upućena u to da njihov odnos već godinama nije funkcionisao kako treba, a nesuglasice nisu uspeli da reše pa se Jasmina sa ćerkom iselila iz stana.

Darko Filipović i bivša žena Jasmina
ATA / Antonio Ahel 

"Darko i Jasmina godinama nisu funkcionisali kao bračni par, već samo kao prijatelji. On je više vremena provodio van kuće nego sa suprugom i ćerkom, što je Jasmini mnogo smetalo. Pričao joj je kako stalno radi, u početku mu je verovala, a onda je pronašla neke poruke koje joj se nisu dopale... Žestoko su se posvađali i rešili da se raziđu. Pre pet meseci ona se s ćerkom Nastjom iselila iz stana u naselju Braće Jerković, ali je tek sada i zvanično okončan njihov brak. Oboje su s društvenih mreža obrisali sve zajedničke fotografije", rekao je za "Informer" izvor blizak Darku i Jasmini.

"Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka", rekla je Jasmina za pomenuti medij, dok je pevač izjavio da je njihov brak pukao zbog nevertstva.

"Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da, ako je već davala izjavu, trebalo je da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara", rekao je Darko, pa nastavio:

"Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote. Želim joj sve najbolje", rekao je za "Grand" Darko.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna