Marijana Mićić i njen partner Miloš Marjanović desetogodišnju ljubavnu priču krunisaće na najlepši mogući način. Par će u oktobru dobiiti pojačanje, voditeljka je u šestom mesecu trudnoće i čeka još jednu ćerku.

Prinovi su se svi neizmerno obradovali, a srećna porodica je ovih dana otputovala na odmor u Grčku.

Kako provode dane na moru otkrila je upravo trudna Marijana Mićić, koja je pozirala u kupaćem kostimu, dok se kupala u bazenu sa naslednicom.

Trudna Marijana Mićić
Instagram/Marijana Mićić 

Voditeljka nikada nije volela da svoj privatni život eksponira javno, pa se sa verenikom Milošem od početka veze retko pojavljivala na javnim događajima i o njihovoj ljubavi nije često govorila u medijima. Tako ni do petog meseca prve trudnoće nije želela javno da otkriva da čeka bebu, pa su za to znali samo njeni najbliži. 

Nakon osam godina veze, 2022. godine, stigla je i kruna Marijanine i Miloševe ljubavi - ćera Ana. Mićićeva nije krila koliko je priželjkivala prinovu, a otkako se naslednica rodila u potpunosti joj je posvećena.

Ćerka Marijane Mićić prvi put na moru
Instagram/Marijana Mićić 

"Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Još fotografija Marijane i Miloša pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Marijana Mićić Marijana Mićić i i Miloš Marjanović čekaju bebu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna