Pevačica Milica Pavlović izdala je novi album "Lav", a budući da jedna od pesama nosi naziv "Frajer", atraktivna plavuša iskreno je priznala da sebe smatra većim frajerom od mnogih muškaraca.

"U svakoj pesmi sam dala srce. I prkosa tu ima, i tuge, svega. Da spomenem neke pesme... "Lav", ja sam lav od rođenja! "Kučketina", to sam po potrebi! "Frajer"... Najveći sam frajer u životu! Ja se dajem široko! Pravi frajeri bi se posramili pored mene. Onom pravom to ne bi trebalo da pravi problem", rekla je Milica za "Blic".

Milica Pavlović
ATA / Amir Hamzagić 

Ona je zatim dodala da je u svojoj porodici imala nekoliko primera muško-ženskih odnosa na koje se ugledala.

"Imala sam primer, i baka i deka, pa i otac i maćeha... Nekako se dopunjuju, guraju, kad je ovaj slabiji u nekoj situaciji, slobodno može žena da istupi. Ja volim taj odnos. E, sad, šta će biti kod mene, ne znam", iskrena je bila pevačica, koja je zakazala koncert u Štark Areni za 23. decembar i do tada planira u potpunosti da se posveti karijeri.

"Milica ima toliko prijatelja i ja sam zaista jedna srećna devojka. A ljubavi sigurno neće biti do 23. decembra, nemam vremena za to", rekla je za "Grand".

milica pavlovic-min.jpg
Instagram / senoritamilica 

Milicu su prilikom promocije novog albuma podržale mnoge kolege, među kojma je i Ana Bekuta, sa kojom Pavlovićeva često provodi vreme.

"Između Ane i mene, na primer, komunikacija izgleda ovako: 'Milice, da li si čula ovu pesmu', 'Milice jesi li sletela, čujem da slećeš u Tivat, ja sam u ovom restoranu, hoćemo li da klopamo'. Onda ja njoj napišem: 'Anči jesi li tamo u naredna tri-četiri dana, dolazim do Budve, hoćemo li na neku kafu?'. Znala je, verovali ili ne, da mi pošalje Irinu Šajk sa revije, mislim da je Tom Ford bio u pitanju i da mi napiše: 'Ja te tačno vidim u ovom autfitu'. A na stranu ove životne priče koje mi imamo. Od Ane može čovek mnogo da nauči", imala je reči hvale Milica zastariju koleginicu.

Još fotografija Milice Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna