Iako važi za jednu od najatraktivnijih na estradi, pevačica Milica Pavlović nema dečka. Jedini izabranik sa kojim je javno priznala vezu bio je vaterpolista Nikolas Saveljić, sa kojim se zabavljala godinu i po dana, a sada joj je, priznaje, teško da nađe partnera.

"Ja nikada nisam bila udavača, to je poenta. Kada sam imala 17 godina želela sam da se udam sa 22, ustvari nisam imala pojma o životu. Ako budem sa nekim 'za stalno', taj neko mene mora bar upola da loži kao što me loži ovaj posao. Muškarac mora da me pali i žari da bi uopšte mogao da bude u mom sistemu. Mene loži mozak. Volim inteligentne i pametne ljude i morao bi da razume ovaj tempo mog posla, što jeste zaista teško. Morao bi da zna kada da smiri lavicu, da je pusti i da ne želi da ta lavica bude u kavezu.Ja nisam žena za kavez", rekla je pevačica za "Blic", pa se osvrnula na bivše ljubavi.

Milica Pavlović se ugojila šest kilograma
ATA / Amir Hamzagić 

Iako nijedna od tih veza nije bila "ona prava" i nije rezultirala brakom, Milica kaže da je sa svima ostala u dobrim odnosima.

"Sa nekima nije bilo moguće u tom momentu, nekada sam ja ta koja odleti iz priče da bi se posvetila poslu, ali svaka priča se završila na lep način i u korektnim odnosima sam sa svima. Svako od njih ima samo lepe reči za mene, uvek me pozdravljaju njihove mame i tako to", iskrena je Milica.

Pevačica je poznata kao neko ko mnogo ulaže u karijeru, pesme i spotove, ali joj nije žao ni da novac potroši na druge stvari.

"Ja sam švajcarska škola, odgovorna sam i znam da cenim novac, ali isto tako znam i da ga potrošim. Imam prioritete. Odvojiću pare za album, ali ću isto tako priuštiti sebi tri dana odličnog putovanja. Pored svih tih dobrih restorana i pića, poželim i da pojedem u nekoj uličici kroasan i kafu, da sedim na stepeništu ili da kupim kokice i šetam. Ponašam se normalno. Dobro zarađujem, niko mi nije to poklonio, sama sam sve stekla i volim da potrošim", zaključila je ona.

Još fotografija Milice Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna